SkriveKlar 6
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

SkriveKlar 6 (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Charlotte Rytter

Forlag: Gyldendal
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702272116
Udgave: 1. (04-09-2019)
Oplag: 1. (04-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: SkriveKlar
Indbinding: Hardback
Sideantal: 80
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Maria Lundén
Omslagsillustrator: Lilian Brøgger
Illustrator: Lilian Brøgger
Tegnet af: Maria Lundén
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

SkriveKlar er:

Skriveforløb til en varieret årsplan. Materialets tilrettelæggelse lægger op til, at dine elever arbejder med skriftlig fremstilling på en veltilrettelagt og overskuelig måde i løbet af hele skoleåret.

Skriveøvelser med fokuserede opmærksomhedspunkter. Eleverne kan bruge det, de lærer gennem skriveøvelserne, i tekster de skriver i skolen og i livet udenfor skolen.

Skriveopgaver tilrettelagt til autentiske læsere. Der lægges op til at alle tekster skal læses af andre end læreren og eleven selv – det kan fx være tekster til søskende, parallelklassen, forældre og bedsteforældre eller skolebestyrelsen.

Skriveevaluering, hvor eleven reflekterer over egen arbejdsproces og skriveudvikling. Eleven vurderer, hvad der er lykkedes i teksten, og hvad der med fordel kan arbejdes videre med.

De tre skriveforløb i SkriveKlar 6: I forløb 1 arbejder eleverne med at skrive underholdende. I opgaven Godnat og sov godt skriver eleverne godnathistorier med pointer, der giver noget at tale om.  I forløb 2 skal eleverne have styr på deres teksters hensigt, når de både skal anmode om tilladelse hos skolebestyrelsen, informere forlældre og invitere elever i opgaven Den store klassefest. I forløb 3 skriver eleverne informerende og vurderende tekster til websitet YouTube for begyndere.

Anmeldelser (0)