Nedsat pris! Skriveterapi: Din guide til personlig vækst
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Skriveterapi: Din guide til personlig vækst (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Annette Aggerbeck

Forlag: Respekta
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797200506
Udgave: 1. (28-05-2014)
Oplag: 1. (28-05-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 216
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forestil dig, at du kunne få en fortrolig, som kunne tage del i alle dine glæder og sorger – og som ville være klar til at lytte, når som helst du havde brug for det.  En, som kunne rumme alt, uanset hvor vred, hidsig eller ked af det, du var – og som aldrig ville dømme eller svigte dig. 


Alt det kan du få, så let som ingenting!


Du skal bare begynde at skrive dagbog – et enkelt og genialt redskab til selvudvikling og en sikker vej til at lære dig selv bedre at kende og opnå langt større selvaccept og tilfredshed i livet.


Denne bog tager dig i hånden, viser dig hvordan og hvorfor, og giver dig masser af inspiration, konkrete øvelser og cases. Når du har læst denne bog, vil dine fingre klø efter at komme i gang!


Baggrund: Adskillige undersøgelser har vist, at det er godt for både vores psykiske og fysiske helbred at skrive om vores inderste tanker og følelser.


Vi kan fx blive mindre angste og mindre deprimerede af at skrive, ligesom vi kan forbedre vores arbejdshukommelse, mindske søvnproblemer, få bedre karakterer i skolen, opnå bedre sportsresultater og hurtigere finde et nyt job efter at være blevet afskediget.


Rent fysisk kan det at skrive øge immunforsvaret og give lavere blodtryk – og astmatikere kan fx opleve forbedret lungefunktion, ligesom cancerpatienter kan opleve færre smerter.


Endvidere har psykiatriske patienter så godt et udbytte, at skriveterapi kansammenlignes med at gå i et terapeutisk forløb – dermed ikke være sagt at skrivning kan stå alene ved alvorlige psykiske lidelser, men det kan være et godt supplement.


Skriveterapi er en billig, enkel og ligetil måde at komme af med sine tanker om stort og småt – og at komme i god kontakt med sig selv og sine inderste ønsker og behov.

Anmeldelser (0)