Skruestikken Forstør
Kategorier / sektioner:

Skruestikken (Bog, epub)

Af: Flynn Berry

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 19-10-2016
Udgivelse: 2016.
Oversætter: Anne Mette Poulsen
ISBN-13: 9788793323766
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Under the harrow
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
epub
392,95 kr
Indbundet
199,95 kr
zip_mp3
82,50 kr

392,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Udråbt som en af sommerens bedste bøger af Elle, Cosmopolitan og The Huffington Post.  
Flynn Berry bliver sammenlignet med så prominente forfattere som Gillian Flynn, Elena Ferrante og Paula Hawkins.  
Da Nora tager toget fra London for at besøge sin søster på landet, forventer hun, at søsteren vil tage imod hende på stationen, eller at hun vil være derhjemme i fuld gang med at lave mad. Men da Nora ankommer til søsterens hus, venter der hende noget ganske andet: Hun finder søsteren brutalt myrdet. Nora lammes af sorg, og samtidig ved hun med sig selv, at hun aldrig mere vil kunne vende tilbage til det liv, hun kender. Nora har af forskellige grunde ikke tillid til politiet, og hun mener ikke at kunne overlade efterforskningen af søsteres død til dem. Plaget af tabet af sin søster, og de hemmeligheder der omgiver søsterens død, udsætter Nora sig selv for stor fare, da hun selv begiver sig ud i at efterforske mordet. Hendes frygt bliver til besættelse, og hun forandrer sig i takt med afdækningen af søsterens liv.
Skruestikken er en medrivende psykologisk thriller om sorg, og hvad den kan gøre ved os, om den frygtindgydende magt fortiden kan have over os og en undersøgelse af den stærke kærlighed mellem to søstre.
En omhyggeligt tilrettelagt thriller, som fra allerførste side hylder læseren ind i sit spændingsmættede plot. - The Huffington Post  
Flynn Berry dimitterede fra Brown University, Rhode Island, USA. Og i forbindelse med sine studier dér, tog hun en MFA i creative writing på The Michener Center i Austin, Texas. Jeg kunne ikke stoppe med at læse. Det er sådan her, det må være, hvis Elena Ferrante havde skrevet [den britiske tv-serie, red.] Broadchurch. - Claire Messud (forfatter til The Woman Upstairs)   Skruestikken er Flynn Berrys debutroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skruestikken

Skruestikken