Nedsat pris! Skudsår
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Skudsår (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tom Oxager

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793420571
Udgave: 1. (11-04-2016)
Oplag: 1. (11-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 202
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Omslagsillustrator: Jessica Heick
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Midt i den dejligste ferietid i den eftertragtede ferieby Sæby går tiden i stå for den smukke Anna Storm med det majsgule hår og de grønne øjne. Måske har en finskytte skaffet sig overblik fra den hvide kirkes klokketårn. Før kunne hun bruge timer på at tilberede spændende provencalske retter efter sin elskede bedstemor Emmanuelle Deforges’ opskrifter og servere dem for sin mand, Asger, og de øvrige krigere i Rigsvåbnet. Nu lever hun pludselig af færdigretter og tjubang-mad. En intensiveret træning har slidt huldet af alle i styrken. Kampen mod ondskaben er for alvor i gang.


Uddrag af bogen

Hun kom op med elevatoren til 4. sal, hvor et dejligt lys faldt ind ad vinduerne. På ingen tid fik hun afført sig sine få stykker tøj og stod under bruseren, mens vandet strømmede ned over hendes unge, velskabte krop. Så ringede det naturligvis på døren. Ærgerlig slukkede hun for vandet, trak i sin røde frottebadekåbe og gik ud for at lukke op.   

”Hvem er det?” råbte hun.   

”En pakke med bøger fra ekspresbudet!” lød svaret.Hun låste op og fik et kraftigt puf ind i lejligheden. Hun udstødte et forskrækket skrig, faldt om i entreen og nåede at se to mænd, den ene med en papkasse, der selvfølgelig kunne indeholde bøger. Så mærkede hun et stik i halsen og mistede bevidstheden. Alt blev sort.


Øvrige udgivelser

KRIMIER

Rigsvåbnet

Guld for enhver pris

Over alle grænser

De gode græd og de onde lo

Halsløs gerning

For mange missiler

Under pres

Skudsår

Hun hang på væggen


ROMAN

Klog mand tisser ikke mod vinden


Om forfatteren

Tom Oxager er lystmorder og det idylliske Sæby er stedet, hvor ideerne bliver til krimier. De seks bøger om Anna Storm og Rigsvåbnet tager alle udgangspunkt i hans elskede by ved havet, men færdes i højt tempo over hele Europa. To bøger med en anden personkreds fabulerer over livet i den lille provinsby, hvor gerninger og ugerninger veksler i lystig rækkefølge.


Besøg forfatteren og billedkunstnerens verden på:  www.tom-ox.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skudsår

Skudsår