Nedsat pris! Skyggefald Forstør
Kategorier / sektioner:

Skyggefald (Bog, Paperback)

Af: Lasse Løager

Forlag: Three Leaves
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 424
Dato for udgivelse: 13-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Udgiver: Three Leaves Publishing - Benedicte Frölich
Illustrator: Niels Peter Holm
Bearbejdning: Kenneth Jensen
ISBN-13: 9788793015340
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Kenneth Jensen
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kennth Jensen - Omslagsillustrator: Niels Peter Holm
Fotograf: Niels Peter Holm
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Hæftet
260,15 kr
Bog
Paperback
276,45 kr

276,45 kr

-23%

Vejl. pris: 359,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

BOGEN DER TAGER ALLE MED STORM!
Et nyt stort talent inden for dansk litteratur er født. Lasse Løager viser her med sin debutroman, at han er gjort af et helt særligt stof. Både som forfatter og som menneske besidder han unikke og store talenter. Og dette er kun begyndelsen fra denne talentfulde forfatter. En mand - og en bog - du ikke kan komme uden om!
Denne bog vil kaste lys over og skabe en meget nødvendig debat om et alt for overset problem i samfundet; når et barn gøres fortræd på den værst tænkelig måde - og ingen reagerer.
"En uforglemmelig og meget stærk bog om seksuelt misbrug, svigt, afmagt, venner og kærlighed. Så fremragende og vidunderligt skrevet af Lasse Løager, som har en hel unik evne med ord der væver læseren med ind i alle følelser fra første til sidste side, at det er umuligt at slippe bogen... Og vil man have mere: Ja tak!" 
"Den vil ikke kunne undgå at ramme lige i hjertekulen - selv på mennesker, hvis fortid ingen plads har. At den samtidig er formidabelt skrevet i et hudløst ærligt billede med alle de sprogblomster, man efterspørger i god litteratur, gør kun helhedsindtrykket mere sammensat."
"Lasse Løagers virtuose behandling af det danske sprog spænder alt, hvad sanser og intellekt har af nuancer og energi ud imellem sublim nydelse af sproget på den ene side, og den ubegribelige smerte på den anden side. Det er ikke til at komme uden om - det er ikke til at fatte - det er umuligt ikke at blive en del af det univers Lasse åbner dørene ind til i SKYGGEFALD."
"Forfatterens sprog er levende, malerisk og unikt, han kan noget særligt med sine ord, de rammer mig dybt ind i hjertekulen. Mange følelser kommer i spil, ind imellem er det svært ikke, at fælde en tåre."
"En stjerne er født!"  
BESKRIVELSE:
Vestjylland. En dyb håbløshed forfølger hovedpersonen, Tommy, der vokser op i en dysfunktionel familie. I jagten på accept og kærlighed fra sin katatoniske mor og flugten fra de spøgelser, der følger i kølvandet på faderens dramatiske død og broderens vanrøgt, begiver han sig ud på en farefuld, indre rejse der skal definere hans forhold til sig selv og sine omgivelser.
SKYGGEFALD er en grum, men også smuk skildring af et liv præget af ensomhed, afmagt og selvhad. Om det at være anderledes hvor det ikke er tilladt at være det. En historie om at miste det eneste sande holdepunkt i livet og dernæst evnen til at tro på det gode. Lasse Løager har med sin hjerteskærende debutroman desuden formået at bryde et tabu om et fundamentalt tillidsbrud og den efterfølgende hævntørst, der bliver dominerende, når et barn er blevet gjort fortræd. På den værst tænkelige måde.
ANMELDELSER:
"Hvad mennesker skal igennem, for at "komme hjem", er ikke småting. Lasse Løager ved, om nogen, nok om rejsen. Han er ikke bange for at beskrive hvordan verden ser ud, når man er allermest hjemmefra, ude af sig selv eller hjemløs ­ både i det indre og i det ydre rum. At stifte bekendtskab med Lasse Løagers fortælling, husker en på, hvor lidt vi mennesker bare er skabt af genomet og hvor meget vi bliver til, af andres indstillinger imod os, overbevisninger om verdenen eller tavshed. At komme hjem er ikke for nybegyndere og det ér måske de største helte af dem alle ­ dem der evner at blive dem de ér. Den kunst kan Lasse L&osl

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skyggefald

Skyggefald