Nedsat pris! Skyggeland Forstør
Kategorier / sektioner:

Skyggeland (Bog, Hæftet)

Af: Stig Dalager

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Broerne til verden
Sideantal: 344
Dato for udgivelse: 15-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 3,
ISBN-13: 9788711442531
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,15 kr
epub
87,10 kr

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

11. SEPTEMBER 2001. Den danske advokat Jon Bæksgård med praksis i New York og hans israelsk fødte kæreste Eve begiver sig som hundredtusinder af andre newyorkere på arbejde den smukke og solbeskinnede morgen. Han til arrestbygningen på White Street, hvor han har sit første møde med en ny klient; hun til sit kontor på 86. etage i World Trade Center.

Hvad der derefter følger, ændrer ikke blot betingelserne for livet i New York, men også Jons og Eves tilværelse. Før dagen er omme har de været igennem den skærsild, som den ny tids terrortrussel har påført verden, og den sag, som Jon netop når at påbegynde, viser sig i de følgende måneder at have forbindelser til terrorangrebet på World Trade Center. Jo mere han og hans medarbejdere arbejder med sagen, des mere synker han ned i et kviksand af mordtrusler, antimuslimsk paranoia og mistanke for at stå i ledtog med terrorister.

Romanserien ´Broerne til verden´ omhandler den amerikansk-danske advokat Jon Bæksgårds færden rundt i verdens brændpunkter. Serien består af Glemsel og erindring, Labyrinten, Skyggeland, Lyset kommer langsomt og Den lange dag.
Romanerne følger Jon Bæksgård fra halvfjerdserne i Danmark til Lower East Side i New York, hvor han som advokat kommer tæt på terror-angrebet mod World Trade Center i New Your 11. september 2001. Det er en historisk rejse, der både kommer omkring jagten på en nazi-overlæge i Wien, Bagdad, London og Danmark under Muhammedkrisen i 2006. Det er en samfundsrelevant romanrække, der i en stærk analyse tematiserer verden efter 11. september.  Alle bøgerne kan læses selvstændigt.
Stig Dalager, en af dansk litteraturs mest internationalt udbredte forfattere, udgivet i 25 lande.     

Om bogen:

»tankevækkende storværk«
- Weekendavisen

»En triumf for den politiske thriller.«
- Süddeutsche Zeitung

»Jon Bæksgård er "en helt igennem interessant figur ... der legemliggør den moralske splittelse blandt oplyste mennesker i en globaliseret verden«
- Frankfurter Allgemeine Zeitung

»Fantastisk bog, der på fremragende måde tager et vanskeligt emne op til behandling.«
- L' Univers de Livres

»Bogen lader ikke en i tvivl om, at man i den kan genfinde en tæt på dagligdags kærlighedshistorie i et spændende og et nærmest ubegribeligt stort univers.«
- Disput, Wien

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Skyggeland

Skyggeland