Nedsat pris! Skyggen der kastes når vi går: En rejsefortælling om vandring på Sølvvejen Forstør
Kategorier / sektioner:

Skyggen der kastes når vi går: En rejsefortælling om vandring på Sølvvejen (Bog, Paperback)

Af: Vivianne Uggerholt

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 196
Dato for udgivelse: 23-7-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788771144871
Produkt type: Bog
Fotograf: Vivianne Uggerholt
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
186,75 kr

186,75 kr

-17%

Vejl. pris: 225,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jeg har læst en del beretninger fra Caminoen, men denne er anderledes. Bevares, vi skal ud på travetur, men Vivianne skriver om så meget andet end det.
Det er først og fremmest en kvindes rejse med og mod sig selv. En kvinde der tør se sin egen angst i øjnene, selvom det kræver overvindelse. Det er en beretning om hvor ensomme vi mennesker er, selv om vi er omgivet af andre. Vivianne tager på en slags genopdagelses rejse af sig selv, og menneskeheden. Store ord, men ikke et sekund forkerte.
Vivianne har kunstnerens intense glæde ved oplevelse, og er samtidig et gudsbenådet talent for at udtrykke sig. Hendes sprog er meget levende, svingende fra det svulstige til det meget poetiske med en særlig kant. Der er et ganske intenst nærvær i hendes sprog, som får mig til at føle, at jeg er der, og jeg oplever. Jeg lider med hende, og jeg glædes og griner med hende. Der er så meget menneskelig genkendelighed i hendes beskrivelser, at man uvilkårligt drages med ind i universet.
Vivianne er et stærkt sanseligt og spirituelt menneske, men vandringen og bogen har ikke noget religiøst formål. Den udmærker sig ved at have en højere erkendelsesmæssig indsigt i hverdagen, og dermed flytter den også noget i alle, der læser med. Vivianne får bearbejdet en masse hverdagsbetragtninger undervejs, som i sammenhængen kommer til at virke tankevækkende. Vivianne er også en livsnyder, hvilket vi også bliver indviet i uden blusel. Det gør fortællingen troværdig, nærværende og dejligt befriende.
Bogen er også fortællingen om de mange tilfældige møder, goddag'er og farveller, og hvor lille og ensom man kan føle sig i selskab med mennesker, man ikke kan tale med. Men hele tiden er der en tråd i det der opleves. Der er en lære, der drages, og det hele peger trods besværligheder fremad. Man når i mål med Vivianne, nogle erkendelser og hudafskrabninger rigere. Hvis du vil røres på mange planer, kan jeg varmt anbefale dig at læse denne bog.
Peter Albrechtsen

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
27-12-2012

Morsom og anderledes
En bog man ikke lægger fra sig igen, før man når frem til ”Verdens Ende” sammen med Vivianne. Hun tager mig med hele vejen, og alle steder hen. En medrivende, morsom og meget velskrevet anderledes bog om hvad der sker med én, når man tager en af de helt store rejser, mens man går….og går…. og går
Sprogets imponerende variation mellem havnearbejderjargon og poetiske penselstrøg giver både nærvær og perspektiv, og får mundvigene til at løfte sig.
Forfatteren har et spændende sprogligt talent, som gerne må udvikle sig yderligere, men som allerede nu, med denne debut, formår at bevæge ud over det sædvanlige.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Skyggen der kastes når vi går: En rejsefortælling om vandring på Sølvvejen

Skyggen der kastes når vi går: En rejsefortælling om vandring på Sølvvejen