Nedsat pris! Slået skæv
Kategorier / sektioner:

Slået skæv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anette Vinston Ritz

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793420489
Udgave: 1. (11-04-2016)
Oplag: 1. (11-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 176
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
149,50 kr
72,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Line vokser op i en familie, hvor hverdagen er præget af sorte frikadeller, overgreb, forældrenes skænderier og moren, der ofte skal trøstes. Hun klarer det hele med et smil, spiser mindre og dyrker mere motion.
Naboerne må Line ikke snakke med for faren. Hun gør det alligevel. Og bliver bogstaveligt talt trukket ind i en helt anden verden, hvor hun oplæres i kroppens forunderlige sprog. Spørgsmålet er, om det kan hjælpe hende.
Lines klasselærer, Annica, kæmper sin egen kamp for at få hverdagen til at hænge sammen. Hendes krop ryster, når fortidens dæmoner bryder igennem. Og det gør de tit. Gennem terapi på Incest center Fyn får Annica mere og mere hold på sig selv. Men bliver hun i stand til at se Lines problemer?
Og hvad er egentlig fantasi, og hvor går grænsen over til virkeligheden?
Bogen er skrevet med inspiration fra forfatterens eget liv, kropsterapeutiske virksomhed og et forløb på Incest Center Fyn. Handlingen er opdigtet.     

Uddrag af bogen
I pulterrummet er ting fra mange år gemt væk. Hulter til bulter ligger gamle tæpper, grammofonplader, aviser og kasserede møbler. Efter et stykke tid finder hun en knækket kæp. Med rystende hænder trækker hun den fri fra resten af barnesengen, der ligger oven på. Kan man få sin barndom igen? Starte forfra. Et øjeblik får hun lyst til at være et år. Ligge trygt i en samlet barneseng og misse øjnene op mod smilende ansigter. Dengang slog han hende vel ikke?
Måske kan jeg nå at kravle ud af det lille kældervindue? Eller gemme mig! Det kan være, han har glemt det hele, når han finder mig.        

Om forfatteren
Anette Vinston Ritz (f. 1971) er tidligere skolelærer. Nu arbejder hun som praktiserende rosenterapeut, TRE-formidler og underviser i bevægelsesformen Nia. Derudover læser hun en kandidatgrad i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Slået skæv

Slået skæv