Nedsat pris! Slankekuren: tab op til 32 kilo på 16 uger Forstør
Kategorier / sektioner:

Slankekuren: tab op til 32 kilo på 16 uger (Bog, Paperback)

Forlag: Politiken
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 217
Dato for udgivelse: 25-5-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Illustrator: Hanne Fuglbjerg, Mikkel Adsbøl
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
Medforfattere: Birgitte Nymann, Katja Kafling, Jessica Skovmose
ISBN-13: 9788740033137
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

100,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 130,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bliv slank for altid!


30,9 kilo! Så meget tabte Brian Sønderbye på 16 uger, da han testede Birgitte Nymanns slankekur. Nu kan du gøre ham kunsten efter. Hvis du følger hendes anvisninger, vil kiloene rasle af.


Kuren er enkel: Den varer 16 uger. Hver anden uge sker der noget nyt, så dit vægttab ikke stagnerer undervejs. Den er nem at følge - uanset om du spiser derhjemme eller har et job med kantineordning, eller du er på farten hele dagen med medbragt mad.


På Birgitte Nymanns kur får du balanceret dit blodsukker, og du får masser af energi og et større velvære. SLANKEKUREN er lavet sådan, at du sagtens kan spise det samme som resten af din familie - blot med nogle få ændringer. Du får ikke sukker og kun lidt stivelse, men spiser masser af kød og grøntsager, og du skal også have fedt. For eksempel må du gerne spise smør. Du skal altså ikke sidde med en portion kål og appelsiner, mens resten af familien spiser "almindelig" mad. I stedet for får du 35 dejlige og sunde opskrifter, der hjælper dig godt på vej og får kiloene til at forsvinde.


Du bliver guidet igennem alle 16 uger og får lette træningsprogrammer, der er nemme at udføre. Du får også gode råd om, hvordan du kan forbrænde ekstra kalorier uden at træne. Endelig har bogen en række overbevisende personlige fortællinger om mennesker, der har gennemført SLANKEKUREN, og som har holdt vægten efter kuren eller automatisk har tabt sig endnu mere, fordi den har hjulpet dem med at ændre deres kostvaner.


Birgitte Nymann er en af Danmarks mest populære forfattere inden for træning, kost, sundhed og motivation og har udgivet 19 bøger, 23 dvd´er med hjemmetræningsprogrammer og lavet 32 specialproduktioner for Bonniers publications. Derudover er hun programudvikler for Wexer.com, skribent for bl.a. Femina, kursus og foredragsholder i ind- og udland og uddannet i idræt fra Københavns Universitet og i holistisk sundhed gennem CHEK institute, Californien og ejer og ansvarlig for træningen i Effektiv Fitness. 


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Slankekuren: tab op til 32 kilo på 16 uger

Slankekuren: tab op til 32 kilo på 16 uger