Nedsat pris! Slip angsten: gør op med frihedens værste fjende Forstør
Kategorier / sektioner:

Slip angsten: gør op med frihedens værste fjende (Bog, Paperback)

Af: Irene Oestrich

Forlag: Politikens Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 1-9-2016
Udgivelse: 4. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740033298
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

100,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 130,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Angst: at være rædselsslagen, i panik, skræmt, hysterisk, bange, nervøs, stresset, sårbar, at føle sig truet eller at være ude af sig selv.  


Angst har mange ansigter og kan dukke op i form af ikke at føle sig tilstrækkelig, angst for at falde igennem, blive forladt, svigtet, dårligt behandlet, ikke at kunne hamle op med en bestemt situation og angsten for ikke at være noget værd - eller være god nok.Angst opleves, af de fleste, som noget negativt, der skal undertrykkes og bekæmpes. Men jo mere vi forsøger at undertrykke angsten, jo mere stress oplever vi. Det kan opleves psykisk som svigtende koncentration, sammenbrud, irritation og vrede samt fysisk som smerter, ubehag eller fx eksem. 


Angst bliver en lidelse, når den lammer den daglige funktion og forpester sindet med uro. Når angst er årsag til, at vi mister friheden til at være til på vores egne præmisser og livet bliver et følelsesmæssigt fængsel, er vi nødt til at se nærmere på, hvad det er, der trigger angsten, og hvad vi selv kan gøre for at få balancen tilbage. 


Angsten kan blive en god ven, hvis vi lærer at håndterer den på en måde, så den fungerer som beskyttelse og til at sikre succes, sundhed og velvære. Men for at kunne få angsten til at arbejde for os er vi nødt til at have en basal viden om bl.a. angst­mekanismer. 


Slip angsten er efterfølgeren til succesen Slip bekymringerne, fra i fjor, som med samme håndgribelige og guidende hånd tager vare om læseren med indsigt, eksempler og praktiske forslag til, hvordan trivslen i hverdagen genvindes - uden angst.


Bog inkl. cd


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Slip angsten: gør op med frihedens værste fjende

Slip angsten: gør op med frihedens værste fjende