Nedsat pris! Sluserne åbner for nye eventyr: med båd gennem Europas kanaler Forstør
Kategorier / sektioner:

Sluserne åbner for nye eventyr: med båd gennem Europas kanaler (Bog, Indbundet)

Af: Malene Wilken

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 1-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771181289
Produkt type: Bog
Fotograf: Malene Wilken m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tag med på kanal- og flodsejlads gennem Europa! Bogen her er en fortælling om den populære ferieform, og hvordan den kan tage form.
I bogen følger vi en familie på deres fire måneder lange rejse ad floder og kanaler gennem Holland, Frankrig og Tyskland. Turen går til myldrende storbyer og solbeskinnede vinmarker, men snor sig også ad mørke tunneller, langs dybe skove og endda gennem folks private baghaver.
Båden hedder Æfnitýr, og besætning består af skipperen Lasse, skipperinden Malene og minimatroserne Sebastian på fem år og Marie på to. Det er en eventyrlig rejse, hvor familien sammen oplever en helt ny slags hverdag fuld af frihed, fællesskab og store oplevelser.
Sejladsen byder på udfordringer, når dårligt vejr, fyldte havne og lavvande i sejlrenderne føjer deres til afsavnet af dem derhjemme og af landlivets bekvemmeligheder. Men det glemmes hurtigt ved siden af alt det gode, rejsen bringer med sig: de spændende møder med nye steder, smage og mennesker; friheden og glæden ved selv at sætte kursen, og ikke mindst det helt fantastiske samvær og fællesskab, som er turens største eventyr.
Det er en fortælling om at udleve sine drømme og nyde livet og hinanden. Den kan læses af enhver, der har lyst til lidt mere eventyr.
Malene Wilken er en ivrig sejler, der beskæftiger sig med kommunikation og formidling. Hun holder bl.a. foredrag om at turde tage springet og kaste sig ud i nogle af de eventyr, livet byder på. Hun har også skrevet bogen Skibet er ladet med eventyr om familiens sejlads i Middelhavet.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sluserne åbner for nye eventyr: med båd gennem Europas kanaler

Sluserne åbner for nye eventyr: med båd gennem Europas kanaler