Nedsat pris! Små øjne kan også huske
Kategorier / sektioner:

Små øjne kan også huske (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Allan Erik Mortensen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772184289
Udgave: 1. (08-07-2019)
Oplag: 1. (08-07-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 320
Omslagsgrafiker: Julia Igaard Jung
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da liget af den 8-årig Fie bliver fundet i Verup Skov nord for Gæringe, bliver Jon Harding tilbudt en særlig stilling som konsulent for kriminalpolitiet.  

Pigen forsvandt tilbage i 1990, og sagen blev aldrig opklaret. Året efter forsvandt pigens veninde, og hendes lig er endnu ikke dukket op.  

Kort efter fundet af Fies lig modtager Jon et anonymt brev, hvori brevskriveren udpeger en navngiven mand som gerningsmanden til mordene på Fie og hendes veninde, men hvem er den anonyme brevskriver?  

Jon bliver sat til at arbejde tæt sammen med Anette Fabian, og sammen må de begynde helt forfra med efterforskningen af de næsten tredive år gamle mordgåder.

Skal gerningsmanden findes blandt politiets allerede mistænkte fra sagen, eller skal Jon og Fabian lede i en helt anden retning?  

Mysteriet bliver ikke mindre kompliceret, da politiet finder endnu et skelet, som muligvis er interessant for sagen.  

Jon og Fabian må afhøre alle de implicerede fra dengang, men hvor meget kan de få vidner egentlig huske?   Små øjne kan også huske er femte bind i Hængedynd-serien.       


Uddrag af bogen 

”Jeg kan lige så godt fortælle dig, at du overskred min grænse i nat,” hvæsede Jon. ”Fortæl mig, hvor drengene får de stjålne iPads fra, og fortæl mig, hvem der brandbombede mit hus!”  

”Du kommer så meget til at betale …!” Jon hev døren endnu mere i, og Erling græd af smerte. ”Jeg kan blive ved hele natten, Erling Svendsen,” råbte Jon. ”Hvem?” ”Du er så færdig som politimand,” spyttede Erling.  

”Der tager du fejl,” svarede Jon roligt. ”At du er så klodset at få fingrene i klemme i en dør har ikke noget med mig at gøre. Hvem?” Jon trak igen i døren, og Erlings fingre gav en knasende lyd fra sig. 

”Jeg ved det ikke …!” forsøgte Erling.  

”Hvem?” skreg Jon og trak lidt mere i døren.         


Om forfatteren 

Allan Erik Mortensen (f. 1970) er opvokset på Frederiksberg, men bosat i Høng ved Slagelse. Han har bl.a. arbejdet som slagter, manuskriptforfatter, skuespiller og instruktør, før han i 2006 uddannede sig til folkeskolelærer. Han debuterede i 2015 med selvbiografien En natsværmers bekendelser. I 2017 udgav han spændingsromanen Gaumjan – Min brors vogter. I Hængedynd-serien er foreløbig udkommet Ringmanden (2017), Menneskeæder (2018), Fejemanden (2018) og Arvingen (2019).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Små øjne kan også huske

Små øjne kan også huske