Smag for etik: På sporet efter fødevareetikken Forstør
Kategorier / sektioner:

Smag for etik: På sporet efter fødevareetikken (Bog, Hæftet)

Af: Christian Coff

Forlag: Museum Tusculanum
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Politik, ret & samfund.
Sideantal: 119
Dato for udgivelse: 10-6-2005
Udgivelse: 1. udgave
Nr. i serien: Bind: bind 4,
ISBN-13: 9788763502054
Produkt type: Bog
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

125,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mad er blevet et etisk og politisk varmt emne, for det bliver stadig mere klart, at mad og fødevarer har noget med etik at gøre. Kemiske tilsætningsstoffer, gensplejsede fødevarer, fødevareskandaler som udbruddet af kogalskab i England i 1986 og 2000, opdagelsen af ulovlig arbejdskraft på tyske slagterier eller af ulovlige svinetransporter i Danmark har været med til at gøre almindelige mennesker opmærksomme på, at ikke alt er som det burde være i fødevare-produktionen. Mange har fået smag for etik, og derfor handler bogen netop om forbrugernes etiske handlemuligheder - og manglen på samme.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smag for etik: På sporet efter fødevareetikken

Smag for etik: På sporet efter fødevareetikken