Nedsat pris! Smag: på sporet af en gastronomi Forstør
Kategorier / sektioner:

Smag: på sporet af en gastronomi (Bog, Hardback)

Af: Martin Marchman Andersen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 12-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Jørgen Eivind Hansen
Redaktion: Tommy Heisz
ISBN-13: 9788740605617
Produkt type: Bog
Fotograf: Jakob Kristian Sørensen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis du er enig i påstanden om, at dét at spise og drikke har et højere mål end blot at blive mæt, og hvis du bare én gang har tænkt, at der må være meget mere interessant at sige om maden og smagen, end hvad der ellers kan opsnappes i det enorme marked for kogebøger og tv-køkkener, så er denne bog til dig. I en skønsom blanding af filosofi, videnskab, madopskrifter og litteratur bringes vi på sporet af en gastronomi, hvor smagen dyrkes for sin egen skyld.
Bogen gør op med udbredte myter, som at vi blot spiser for at overleve, og at god smag bare er et spørgsmål om smag og behag. Det undersøges hvordan og hvorfor smager vi, som vi gør. Om smagen bare er subjektiv, og om kokkeri er en kunstart? Men også, med læseren kærligt i hånden, hvorfor man skal stole på sin madanmelder, hvordan man tilbereder fasaner, og hvor mange æbler der skal i en æblekage.
Bogen er filosofisk, men henvender sig til enhver, der oprigtigt interesserer sig for mad. For hvad det vil sige at spise og smage. Og måske, på sin egen særlige måde, for hvad det vil sige at være et menneske.
Om forfatteren:
Martin Marchman Andersen er cand.mag. og Ph.d. i filosofi. Han er ansat som Post.doc på afdeling for filosofi, Københavns Universitet. Men bogen er først og fremmest resultatet af en betingelsesløs kærlighed til mad, og en formue brugt på råvarer, vin og restauranter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smag: på sporet af en gastronomi

Smag: på sporet af en gastronomi