Nedsat pris! Smag til
Kategorier / sektioner:

Smag til (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Smagsdommerne
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 283
Dato for udgivelse: 10-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Illustrator: Kristian Akerholm Sebbesen
Medforfattere: Carsten Lunding, Christine Bille Nielsen
ISBN-13: 9788799169221
Produkt type: Bog
Fotograf: Henrik Freek
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Carsten Lunding, Christine Bille Nielsen
Tegner: Ivan Ladefoged
År for denne udgave: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

268,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Smag til er en madbog, og meget mere end en kogebog. Bogen handler om alle aspekter af maden. Råvarer, og indkøb, smag og duft, appetit og spisning.
Bogens kapitler giver mulighed for at plukke dér, hvor man har mest brug for inspiration. Man kan starte bagfra med opskrifterne eller læse bogen forfra og lære hvordan man bliver bedre til at lave mad og smage maden til, sådan som man kan lide den. Fra den første idé om aftensmaden til de sidste fem minutters tilsmagning.
Nogle kapitler er fokuserede på bestemte råvarer, andre på aroma og krydderier, men fælles for dem er opbygningen af det måltid, du smager til. Med praktiske anvisninger til hver del af måltidet. Både til den daglige mad, til fest og til store og små portioner. Bogen kan bevidstgøre såvel den erfarne madlaver og novicen, om hvad det er tilberedningsmetoder gør for smagen i maden. Og hvordan man kan sende maden i forskellige smagsretning, med ingredienser fra almindelige supermarkeder.
Bogen er skrevet af Christine Bille Nielsen, tidligere kok på bl.a. Era Ora og Søllerød kro og medforfatter på Vegetarisk Vellyst og Carsten Lunding som er madarkitekt med erfaring i at sætte ord på smag og tilsmagning i små og store køkkener og forfatter til Smagsdommene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smag til

Smag til