Smagens didaktik Forstør
Kategorier / sektioner:

Smagens didaktik (Bog, Hæftet)

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 1-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Karen Wistoft, Lars Qvortrup
ISBN-13: 9788750052074
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

277,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Måltidet er blevet et smagsfællesskab, og maden skal smage godt. I folkeskolen er hjemkundskab afløst af madkundskab, hvor børn skal udvikle deres smagskompetencer og smagsdømmekraft. Vi skal derfor vide mere om, hvad smag er, og hvordan vi underviser i smag.

Denne bog præsenterer gennem tre dele en smagens didaktik: Første del handler om revolutionen i børnekogebøgernes historie i perioden 1971-2016. Anden del præsenterer en smagssystematik. Bogens sidste del giver bud på en egentlig smagsdidaktik.

Smagens didaktik er skrevet til undervisere og studerende på de mere end fyrre madkundskabs- og fødevareuddannelser i Danmark. Men bogen henvender sig også til kokke, madformidlere, forældre, og til alle, som interesserer sig for smag og madkultur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smagens didaktik

Smagens didaktik