Nedsat pris! SMAK - en novellesamling
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

SMAK - en novellesamling (Hæftet, Dansk)

Af: Max Ulrich Klinker

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791392580
Udgave: 1. (16-10-2011)
Oplag: 1. (16-10-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

SMAK er en samling noveller, der foregår i et modent univers blandt veluddannede mennesker med stor livserfaring. Historierne handler om absurditeterne under den pæne overflade, kedsomheden, hverdagens trivialiteter og forkerte valg, der får menneskers tilværelse til at krakelere.
SMAK fortæller om længslen og en søgen efter en mening, der for den enkelte ender med et aktivt valg, der kan være et positivt vendepunkt, men også får konsekvenser for de nærmeste. Det er eksistentialistiske skæbnefortællinger, hvor hybris og nemesis spiller en stor rolle.
SMAK rummer spændende tænksomme og eftertænksomme moraler og problemstillinger, der kan filosoferes og funderes over. Der er stemning, atmosfære og stil; en svunden og mere tænksom verden. Fortællingerne er et åndehul og en oase i nutidens hastige billedstrøm.
Nordjyske 5 stjerner: "Smak” er en debutsamling med klassisk format. Den ligger for nogles vedkommende i forlængelse af Thomas Manns novellekunst, bag andre rumsterer Somerset Maughams fashionable miljø. Under alle omstændigheder er Max Ulrich Klinker en fremragende stilist".
Kristeligt Dagblad: ”Smak”  er meget forskellig fra, hvad der ellers udkommer i disse år: langsomme, ordrige og indimellem lidt omstændelige beretninger skrevet i overensstemmelse med den klassiske skabelon for en novelle og handlende om personer, der skildres i forhold til afgørende hændelser og valg i deres liv".
Bibliotekerne: "Noveller til det modne publikum, der godt kan lide at ting tager tid, og historier langsomt foldes ud".
Kirke-Nyt: "Spændende og velskrevne noveller, de har en eksistentiel vinkel og er underholdende på et højere plan".
Katolsk Orientering: ”SMAK er en bog med masser af underholdning, spænding og stof til refleksioner over de store spørgsmål ... en lovende debut".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

SMAK - en novellesamling

SMAK - en novellesamling