Nedsat pris! Smuk holdning uden tantepukkel Forstør
Kategorier / sektioner:

Smuk holdning uden tantepukkel (Bog, Indbundet)

Af: Rie Winkler

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 101
Dato for udgivelse: 2-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788778877642
Produkt type: Bog
Fotograf: Palle Hansen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

177,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 229,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi har den næsten alle sammen, en tantepukkel. Måske er vi ikke klar over, hvad det kaldes, men vi ser det på os selv og andre. I bogen får du råd og øvelser til at komme af med puklen og i stedet få en ret og rank holdning.
Den sammensunkne holdning er ikke bare grim, den giver også gener. Den let rundede ryg og det fremtrukne hoved påvirker muskler og led i nakke, skuldre, arme og brystkasse, og puklen kan også være smertefuld.
Forfatteren fortæller ikke kun om tantepukler og holdning, men opfordrer også til, at vi ændrer vores holdning, løfter vores bryst og tillader os selv at gå ud i verden med åben pande og løftet hoved. For tantepuklen er også et udtryk for, at vi forsøger at fylde mindre i landskabet. Rie Winkler opfordrer os alle til at gøre det til en fælles opgave at løfte os op i en balanceret holdning og slippe »underhunden« for derved at få et bedre velbefindende og et smukkere udseende.
Til at begynde med kræver det en del omtanke at komme af med de gamle vaner og få indøvet nye. Bogen indeholder en forklarende del, der ser på årsagerne til og symptomer på tantepukler, og 31 øvelser der hjælper godt på vej. Så måske er der endnu håb for en oprejst nation af mænd og kvinder.
Rie Winkler er afspændingspædagog og har mangeårig erfaring med behandling og undervisning inden for afspænding, bækkenbundstræning, rygtræning, ergonomi, vandgymnastik, leg og bevægelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smuk holdning uden tantepukkel

Smuk holdning uden tantepukkel