Nedsat pris! Smuk, smukkere, Helvede
Kategorier / sektioner:

Smuk, smukkere, Helvede (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jevgenij Laursen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793724310
Udgave: 1. (15-10-2018)
Oplag: 1. (15-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 276
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
188,70 kr
102,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ida har fået nok af sit liv i Danmark. Hun vil bare gerne væk. Væk til hvad som helst, så når muligheden byder sig for at forsøge sig som model i USA, siger hun ja tak uden at blinke. Ida gør det egentlig ikke for at blive berømt eller tjene en masse penge på kort tid. Hun gør det blot for at prøve, hvordan det mon ville føles for hende at blive accepteret og værdsat som den, hun er, bare en enkelt dag af sit liv. Det, Ida dog ikke ved, er, at modelindustrien har sin egen tolkning af, hvad det vil sige ”at være accepteret”. Mens #MeToo-debatten raser i alle amerikanske medier, holder Ida stadig det hele inde i sig selv, for hvis den historie, hun en dag fortæller, kommer ud, så ved hun, at den vil ændre alt, og at verden aldrig vil blive den samme igen …       


Uddrag af bogen 

Louise skreg og skreg, og alle pigerne fór hen til hende for at finde ud af, hvad der var sket, om det var hendes kæreste, der igen havde skrevet en sms-besked til hende uden et hjerte i beskeden, hvilket i sig selv i Louises verden betød, at han ikke elskede hende længere. Det stod dog langt værre til denne gang. For det første havde Louise ikke fået en eneste snapchatbesked den dag, og for det andet var hendes designertaske væk med alt indholdet. Der var derfor ikke noget at sige til, at parallelklassepigerne også denne gang måtte forbi midt i timen, og undervisningen på hele skolen var nødt til at blive aflyst for resten af dagen. Louises selvforståelse var i fare, og når hun nåede det lavpunkt, så vidste alle omkring hende, at enten stod man forrest i køen for at hjælpe, eller manstod  bagerst på livstid fremover. Man afgjorde det helt selv.         


Om forfatteren 

Jevgenij Laursen er uddannet cand.mag. i virksomhedskommunikation på SDU og har i løbet af sin uddannelse interesseret sig for og arbejdet med reklameindustrien, hvor hans kerneinteresse har været at undersøge og forstå, i hvilket omfang modelindustrien præger unge kvinder i dag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smuk, smukkere, Helvede

Smuk, smukkere, Helvede