Smukke fejltagelser Forstør
Kategorier / sektioner:

Smukke fejltagelser (Bog, Hæftet)

Forlag: Torgard
Format: Hæftet
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 26-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Hugin Eide
Redaktion: Flemming Andersen
Medforfattere: Peter Laugesen, Jóanes Nielsen
ISBN-13: 9788792286413
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Høgni Egholm Magnussen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Flere sprog
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

129,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er muligt, at denne bog er en fejltagelse, men i så fald er det forhåbentlig en smuk én af slagsen. Forfatterne Peter Laugesen fra Århus og Jóanes Nielsen fra Tórshavn blev en aften enige om at lade sig inspirere af begrebet smukke fejltagelser.
Resultatet er dette fælles skrift. Mange ord på dansk og nogle på færøsk om Picasso som hagesmæk, skamløse aber, anarkiets lange vinter, vildfarne stjerner - og ikke mindst om erindringen om de mostre, som begge forfat-terne mindes med rå åbenhjertighed. Derudover unddrager bogen sig sand-synligvis andet referat end læserens eget. 
Peter Laugesen, født 1942, er en af Danmarks mest produktive forfattere og har udgivet over 50 bøger, primært digtsamlinger, samt fx Cd'er med jazz´n´poetry sammen  med gruppen Singvogel. Han skriver også kunstkritik, operaer og skuespil. Peter Laugesen er medlem af Det Danske Akademi, har modtaget mange hædersbevisninger og har to gange været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris.
Jóanes Nielsen, født 1953, er en af Færøernes mest markante forfattere. Siden 1978 er der fra hans hånd udkommet 15 udgivelser på færøsk, otte oversættelser på dansk og fem på norsk. Jóanes Nielsen skriver digte, romaner, skuespil og essays og er kendt som en skarp samfundskritiker. Han har modtaget Færøernes Litteraturpris samt Nordisk Dramatikerpris og har været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris fire gange.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Smukke fejltagelser

Smukke fejltagelser