Nedsat pris! Sne i september Forstør
Kategorier / sektioner:

Sne i september (Bog, Indbundet)

Af: Hjørdis Varmer

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Dato for udgivelse: 8-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Sine Norsahl
ISBN-13: 9788771410198
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
236,95 kr
epub
60,70 kr

236,95 kr

-21%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sne i september

En hudløs fortælling om, hvordan seksuelt misbrug i barndommen kan præge et menneske gennem et helt liv. Hovedpersonen Sif vokser op først i 1930’erne i en lille landsby, hvor alle ved alt om alle – undtagen det, som ingen må vide noget om: Det gentagne natlige mareridt må Sif bære alene – uden at moderen griber ind. Det kommer til at præge de valg – og fravalg – hun senere foretager gennem hele sit voksenliv.
Som 90-årig begynder Sif at nedskrive sin livshistorie og huske alt det, hun har brugt så megen tid på at glemme. Efterhånden som hun udfylder hullerne i sin hukommelse, præsenteres læseren for en benhård livsskæbne med seksuelt misbrug, ufrivillig bortadoption, mislykkede ægteskaber, mislykket moderskab, vold, verdenskrig og overlevelse på fattigdomsgrænsen.
-Men også med øjeblikke af kærlighed og lys, håb og trods! Sif er en usædvanligt sejlivet kvinde… Og en usædvanlig dag, med sne i september, tager hun en velovervejet og skæbnesvanger beslutning …
Hvor meget kan et menneske holde til?
Det synes at være et af de spørgsmål, Hjørdis Varmer stiller sin læser med denne hjerteskærende fortælling. Heldigvis er det livsbekræftende svar: Fantastisk meget! –Hvis bare vi indimellem også opnår den lykke at få en lille smule kærlighed.
Romanen leverer et skarpt og nært fokuseret tidsbillede af perioden 1930-1950 – og derudover en kommentar til forholdene, som de kan opleves på et nutidigt plejehjem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sne i september

Sne i september