Snebarnet Forstør
Kategorier / sektioner:

Snebarnet (Bog, Indbundet)

Af: Eowyn Ivey

Forlag: Bazar
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 448
Dato for udgivelse: 6-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Marielle Nielsen Hansen
ISBN-13: 9788771161038
Produkt type: Bog
Originaltitel: The Snow Child
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,95 kr
epub
82,50 kr
zip_mp3
184,25 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Alaska, 1920: Det midaldrende ægtepar Jack og Mabel har slået sig ned i Alaska med et ønske om at skabe sig en ny og anderledes tilværelse, men livet i ødemarken er barsk, og Jack kæmper for at opdyrke jorden, mens Mabel tynges af ensomhed og savnet af det barn, de så brændende har ønsket sig, men aldrig har fået. I et anfald af kådhed på årets første vinterdag bygger de et lille barn af sneen, og samme nat får Jack et glimt af en lyshåret pige mellem træerne tæt ved parrets hytte. Næste morgen erfarer Mabel og Jack, at snebarnet er forsvundet, men den lille pige bliver ved med at dukke op i flygtige glimt. Hun er som taget ud af et eventyr - danser let hen over sneen med det lyse hår flagrende efter sig og færdes hjemmevant i skoven med en rød ræv ved sin side. 
Ganske langsomt vinder ægteparret den lille piges tillid. Hun kalder sig Faina og er i stand til at klare sig på egen hånd i den barske natur, dukker op ud af det blå og søger parrets selskab, men forsvinder altid lige så brat igen. Alt imens Jack og Mabel forsøger at forstå Fainas gådefulde natur, kommer de til at betragte hende som deres eget barn. Hun bringer lys og glæde med sig, og Mabel og Jack begynder at trives med nybyggerlivet. I sit stille sind forestiller Mabel sig, at Faina er født af sne og is og kommet til hende og Jack som svar på deres ønsker og længsler, og selv da hun bliver klar over, at Fainas baggrund er langt mere håndgribelig og smertefuld, kan hun ikke slippe tanken om snebarnet, der bliver bragt til live på årets første vinternat.
Eowyn LeMay Ivey er født og opvokset i Alaska og bor i dag med sin mand og to døtre. Hun har studeret journalistik på Washington University samt ´creative nonfiction´ på University of Alaska og har arbejdet i knap ti år som prisvindende journalist på avisen The Frontiersman. Nu er hun ansat i en boghandel og skriver sideløbende romaner. Snebarnet er Iveys debutroman, som hun fandt inspiration til i et klassisk russisk børneeventyr, som hun tilfældigt faldt over i boghandelen. Hun skriver også inspireret af sit eget liv i Alaska, hvor familien dyrker sine egne afgrøder og lever af jagt. 2012 UK National Book Award Winner International Author of the Year og 2013 PNBA Book Award Winner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snebarnet

Snebarnet