Snehvide skal dø (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Snehvide skal dø (Bind 1) (Bog, Paperback)

Af: Nele Neuhaus

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 452
Dato for udgivelse: 12-11-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
ISBN-13: 9788770361620
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Tysk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På en regnfuld novemberdag bliver politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver Von Bodenstein kaldt ud til et mistænkeligt trafikuheld. En kvinde er faldet ned fra en gangbro, blevet påkørt af en bil og er kommet slemt til skade.
Kvindens navn er Rita Cramer. Og Pia og Olivers søgen efter, hvem hun var, leder dem til den lille landsby Altenhain, hvor hun boede. Det viser sig, at byen gemmer på flere mysterier, der er knyttet til hende. Elleve år tidligere forsvandt to syttenårige piger sporløst, og den mand, der dengang blev dømt for forbrydelsen, er Rita Cramers søn, Tobias. Han er netop blevet løsladt.
Pia og Oliver mødes af en mur af tavshed i lillebyen. Og da endnu en ung pige forsvinder, begynder det at ligne en gentagelse af fortidens synder. Hvem der står bag, har byens borgere en klar mening om, og de er ikke bange for at tage sagen i egen hånd.
Snehvide skal dø er første bog på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver Von Bodenstein. En kringlet krimigåde om hævn, sladder og det, der skjuler sig bag facaden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snehvide skal dø (Bind 1)

Snehvide skal dø (Bind 1)