Nedsat pris! Snetiger
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Snetiger (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Torben Dalhof

Forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793653764
Udgave: 1. (15-05-2019)
Oplag: 1. (15-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 108
Omslagsgrafiker: Mikkel Pape
Omslagsillustrator: Christian Finne
Forord af': Gordon Flink
Illustrator: Christian Finne
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Torben Dalhofs fjerde digtbog Snetiger er anderledes end de øvrige. Tilblivelsen, omstændighederne, fremtidsudsigterne. Derfor lader vi den introducere af et uddrag fra digterkollegaen Gordon Flinks forord.     
”Well, det her er et de af de vanskeligere forord at skrive. Min ven Torben Dalhof lider af en livstruende sygdom og er midt i en hård kamp. Måske som en del af denne kamp for livet, har han skrevet Snetiger, der på engang er et testamente, en indre rejse og en sygejournal, om sygdommen i kroppen og ikke mindst i samfundet. Som en anden Atlas tager Torben verden på sine skuldre og forsøger at diagnosticere dens sygdomme i form af ulighed, grådighed og materialisme, mens hans egen sygdom bliver klar.   


Torben Dalhofs mere politiske tekster kan synes naive, “som at kaste æg på en væg” som billedkunstneren Henrik List ret præcist udtrykte det. Men æg på en væg har den fordel at man ser det, hvis der vel at mærke ikke er for mange æg på væggen i forvejen. Måske er al kunst æg på muren. Torben Dalhof postede nogle af de socialpolitiske digte på diverse sociale modstandsgruppers sider, hvor de fik mange fans. Så der er brug for æg på muren. Måske mere end nogensinde.  
Der er en forståelig, intens, fortættethed over Snetiger.  Der skæres ind til benet. Tiden er kort. Vi rækker som planter mod lyset. Livtaget med verden skal tages mens vi er her. Hvad enten det er æg, eftertanker eller guldkorn. Livet bliver mere intenst ved dødens nærvær. Livet er en dannelsesrejse, hvor det vigtigste sker på vejen, og alt hvad vi lærer under solen er såre dyrt betalt, som Hemingway skrev. Pas på med at dømme andres rejser, måske har de været flere steder end du tror..” 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snetiger

Snetiger