Nedsat pris! Snøvl og Fiddifup Forstør
Kategorier / sektioner:

Snøvl og Fiddifup (Bog, Indbundet)

Af: Jørgen Bau

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 36
Dato for udgivelse: 22-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Flemming Bau
Medforfattere: Flemming Bau, Jørgen Bau
ISBN-13: 9788770705349
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

157,65 kr

-17%

Vejl. pris: 189,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen er en fantastisk og naturhistorisk fortælling. Et muntert eventyr om to sommerfuglelarver, der kravler af sted for at finde ud af, hvor de kommer hen. Samtidig er det mere overordnet en informativ fortælling om vore smådyr, deres liv og væremåde og de planter, der er en del af deres miljøer.
Illustrationerne af Fleming Bau etablerer et modsætningsfyldt spil mellem de naturalistiske gengivelser af dyr og planter og de spøgefuldt opfattede dyr. De mange detaljer holdt i klare farver appellerer til børn, der vil elske at gå på opdagelse i billederne. Der er i historien om larverne Snøvl og Fiddifup arbejdet med lune og underfundighed - en leg med sproget, som børn vil opfatte og værdsætte.
Larvernes vandring fra det gamle træ ud i verden bringer dem også naturligvis også i kontakt med uhyggelige og næsten surrealistiske miljøer, f.eks. en smid-væk eller losseplads.
Snøvl og Fiddifup er afprøvet og beregnet som oplæsningsbog for børn fra 4 år og opefter, også i daginstitutioner og i skolernes yngste klasser,
Flemming Bau er en højt anerkendt bogillustrator og formidler af oldtid og historie, var i over 25 år ansvarlig for Moesgaard museets udstillingsillustrationsmateriale. Han har i ind- og udland været ansvarlig for udstillingsdesign og har optrådt som billedkunstner i forbindelse med vævede værker til danske kirker og skoler.
Jørgen Bau har været leder af Den kgl. Afstøbningssamling for Statens Museum for kunst.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snøvl og Fiddifup

Snøvl og Fiddifup