Nedsat pris! Snorri Sturluson and Reykholt: The Author and Magnate, his Life, Works and Environment at Reykholt in Iceland
Kategorier / sektioner:

Snorri Sturluson and Reykholt: The Author and Magnate, his Life, Works and Environment at Reykholt in Iceland (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Sveinbjarnardóttir

Forlag: Museum Tusculanums Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9788763546126
Udgave: 1. (13-04-2018)
Oplag: 1. (13-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 488
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Reykholt, som ligger i Borgarfjörður på Island, er nok mest kendt for i det 13. århundrede at have været hjemsted for historikeren og forskeren Snorri Sturluson – forfatter til Heimskringla og Edda. Allerede inden Snorris ankomst i begyndelsen af 1200-tallet var Reykholt dog et vigtigt sted, der både fungerede som høvdingesæde og var et politisk og religiøst centrum. Stedets høje status er muligvis grunden til, at Snorri var ivrig efter at erhverve det og gøre det til sit hjem.

Denne artiklersamling kaster nyt lys på Snorri, på det sted, han valgte at bosætte sig, og på hvordan han fremmede Reykholts politiske og kulturelle rolle. 


Forfatterne præsenterer nye interdisciplinære metoder til at forstå forskellige emner: Magtens centralisering i Fristatsperioden (930–1262), oprettelsen af politiske og gejstlige centre, samt udviklingen af bosættelse og litteratur. Gennem hele bogen ligger fokus dog på Reykholt på Snorris tid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Snorri Sturluson and Reykholt: The Author and Magnate, his Life, Works and Environment at Reykholt in Iceland

Snorri Sturluson and Reykholt: The Author and Magnate, his Life, Works and Environment at Reykholt in Iceland