Nedsat pris! Socialpolitik Forstør
Kategorier / sektioner:

Socialpolitik (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk bibliotek
Sideantal: 531
Dato for udgivelse: 10-2-2011
Udgivelse: 3. udgave, 2011.
Redaktion: Iver Hornemann Møller, Jørgen Elm Larsen
ISBN-13: 9788741254166
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anette Borchorst, Birte Siim, Christian Albrekt Larsen, Claus B. Olsen, Finn Kenneth Hansen, Frank Ebsen, Hans Ole Stoltenborg, Henning Hansen, Iver Hornemann Møller, Jens Lind, John Andersen, Jørgen Elm Larsen, Lars Skov Henriksen, Margaretha Järvinen, M
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tove Krebs Lange
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

370,00 kr

-70,00 kr

Vejl. pris: 440,00 kr

Fragtfri

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Socialpolitik er ikke en håndbog, der fortæller socialarbejdere, hvad de skal gøre i konkrete situationer. Det er heller ikke en minutiøs gennemgang af dansk socialpolitik i dag. Og endelig er det kun i mindre grad en teoretisk fremstilling af modeller for socialpolitik og dennes placering i forskellige typer af samfund. I stedet tager bogen enkelte af fortidens, de væsentligste af nutidens og om muligt også fremtidens socialpolitiske temaer op til debat og analyse. Det er grundproblemerne i socialpolitikken i går, i dag og i morgen, der fokuseres på. Det indebærer, at kræfterne er samlet om problemstillinger af mere varig karakter, om det man kunne kalde de tilbagevendende socialpolitiske temaer; og henvisningerne til den mere ´døgnaktuelle´ socialpolitik er derfor holdt på et minimum«
(fra bogens forord).
Denne udgave af Socialpolitik er stærkt revideret og udvidet i forhold til andenudgaven fra 2004. Samtlige kapitler er reviderede og fire nye kapitler om sociale problemer knyttet til boligen og nærmiljøet, om sundhed, om social arv og om liberalistisk socialpolitik er kommet til.
Socialpolitik indeholder 26 kapitler skrevet af fagfolk inden for de relevante områder og henvender sig til socialrådgiverstuderende og andre med behov for en grundlæggende indføring i socialpolitik. Bogens fremstillinger er lettilgængelige og kan med udbytte læses hver for sig.
Socialpolitik er redigeret af professor i sociologi ved Universitetet i Coimbra, Iver Hornemann Møller og professor ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet, Jørgen Elm Larsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Socialpolitik

Socialpolitik