Socialt arbejde: teorier og perspektiver Forstør
Kategorier / sektioner:

Socialt arbejde: teorier og perspektiver

Forlag: Akademisk Forlag
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 7-9-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711860816
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

399,60 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Socialt arbejde - teorier og perspektiver giver en oversigt over det meget brede og sammensatte felt, som socialt arbejde udgør.

Bogen er opdelt i to dele. Del I indeholder forskellige overordnede perspektiver på socialt arbejde: præsentation og diskussion af det sociale arbejdes felt, teorier om sociale problemer, medborgeropfattelser i socialpolitikken, udviklingen i den retlige regulering samt kundskabsformer og metodeopfattelser i socialt arbejde.

I Del II introduceres det sociale arbejdes kerneområder: fattigdom, marginalisering og social eksklusion, beskæftigelsesområdet, børn-, unge- og familieområdet, hjemløshed, migration, psykiske lidelser, alkohol- og stofmisbrug og det boligsociale område. 

2. udgave af Socialt arbejde - teorier og perspektiver er ført ajour i henhold til den udvikling, der i de seneste år er foregået inden for socialpolitik og lovgivning. Derudover er statistisk materiale opdateret.

Bogen henvender sig til praktikere samt til studerende på diplom- og masteruddannelser inden for socialt arbejde samt kandidatuddannelsen i socialt arbejde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Socialt arbejde: teorier og perspektiver

Socialt arbejde: teorier og perspektiver