Nedsat pris! Sønderjysk kaffebord
Kategorier / sektioner:

Sønderjysk kaffebord (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Morten Skærved

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 66
Dato for udgivelse: 15-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792503947
Produkt type: Bog
Forord: Inge Adriansen
Fotograf: Peter M. Madsen, Magnus Ragnvid
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver
131,70 kr
55,00 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Udforsk sammen med madelskeren Morten Skærved et af dansk kogekunsts mest finurlige fænomener: Det sønderjyske kaffebord.
Her er der ikke tale om hyggebagning. Det sønderjyske kaffebord er dødseriøst! En ægte sønderjysk madmor kan uden at blinke diske op med 14 forskellige kager (mindst), og gør en dyd i at få det til at se ud som om, det ikke har kostet hende så meget som ét gram af anstrengelse. Til gengæld kræves det, at der smages på ALT og gennem tiden er der blevet udviklet særlige teknikker til at overkomme de overdådige fortræffeligheder.
Det sønderjyske kaffebord er flødeskumspyntet tradition med kæmpestort T inkarneret som kiksekage, kringle, lagkage, og et hav af småkager. Morten Skærved tager udfordringen op og præsenterer 30 lækre og inspirerende varianter. Man kan godt nøjes med at lave én af gangen, men det er absolut ikke for sjov!
Sønderjysk kaffebord er fjerde bog i rækken af tv-kokken og kogebogsforfatteren Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & frokoster og Kager & desserter samt Tilbehør.
Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og samarbejder i dag med en lang række producenter og forhandlere, ved siden af sin karriere som tv-kok. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger. Sønderjysk kaffebord er hans femte udgivelse på forlaget Rosenkilde & Bahnhof.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sønderjysk kaffebord

Sønderjysk kaffebord