Nedsat pris! Sønner af mænd Forstør
Kategorier / sektioner:

Sønner af mænd (Bog, Hæftet)

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 26-2-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Johan Forsby, Tarek Omar
ISBN-13: 9788740012521
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

186,25 kr

-25.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Salahdin er sygeplejer på Riget, men hans forældre fortæller alle på Nørrebro, at han er læge.
Malthe er nyuddannet fra KU og bor i sin afdøde mormors lejlighed på Østerbro. Han er familiens første akademiker - og den eneste uden et arbejde.
Victor er fra Børkop. Han er netop blevet sluppet ud fra en psykiatrisk institution og står nu til at overtage tronen i sin døende fars skiudstyrsforretning.
Da de tre mænd ramler sammen, har de hver især fået nok af at gå i den forkerte retning på hverdagens rulletrappe, mens unge fra Cairo, New York og Athen rykker på gaderne i masseprotester og kræver forandring.
Om forfatterne:
Tarek Omar er født i Libanon i 1987 som søn af en palæstinensisk far og en syrisk mor. Samme år som han fødes, tvinges familien til at flygte til Danmark. Her vokser han op i et socialt boligområde i Vejle. Han er uddannet historiker og arbejder i dag som journalist på dagbladet Politiken. I forbindelse med udgivelsen af Tarek Omars novellesamling MuhameDaneren i 2011 får han kontakt til Johan Forsby, og de to beslutter efterfølgende at skrive romanen Børn af mænd sammen.
Johan Forsby er født i 1980 og bl.a. kendt som rapper under navnet Jooks. Efter sit gennembrud har han udgivet flere albums og cementeret sit navn som soloartist med albummet Privilegeret, efterfulgt af en række enkeltstående udgivelser. Ved siden af musikken arbejder han som tekstforfatter og konceptudvikler i virksomheden Lahme Kommunikation. Børn af mænd er hans første skønlitterære udgivelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sønner af mænd

Sønner af mænd