Nedsat pris! Indøvelse i kristendom Forstør
Kategorier / sektioner:

Indøvelse i kristendom (Bog, Paperback)

Af: Søren Kierkegaard

Forlag: SK Books/Søren Kierkegaard Kulturproduktion
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Dato for udgivelse: 5-10-2017
Udgivelse: 2017.
Redaktion: Jens Staubrand
Medforfattere: Søren Kierkegaard, Jens Staubrand
ISBN-13: 9788792510242
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Udefineret funktion: Jean Marie Guttermann
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

231,00 kr

-23%

Vejl. pris: 300,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Indøvelsei kristendom skriver forfatteren og filosoffen Søren Kierkegaard (1813-1855) om, hvad det vil sige at være kristen.


Bogen udkom førstegang den 25. september 1850 og består af tre dele: I, II og III. De enkelte dele er skrevet i henholdsvis maj, september og november/december i 1848.


Det var oprindelig Kierkegaards ide, at de tre opbyggelige tekster skulle udgivet enkeltvis - og i hans eget navn - , men i sommeren 1949 fik kan ideen til at samle dem i en udgivelse, og udgive dem under dæknavnet, pseudonymet Anti-Climacus.


I første omgang gav han skriftet titlen: Et forsøg til kristendommens udbredelse, men ændrede senere titlen til Indøvelse i kristendom.


Denne tekstnære nudanske, gennemredigerede udgave af Søren Kierkegaards Indøvelse i kristendomer et forsøg på, at aktualisere dette centrale værk for en nutidigt læser.


Jens Staubrand, forfatter og filosof, mag.art., har dramatiseret Søren Kierkegaard og Regine Olsens kærlighedshistorie og produceret og instrueret en lang række musikledsagede Søren Kierkegaard-oplæsningsforestillinger i ind- og udland.


Endvidere har han, udover denne bog, udgivet en lang række Søren Kierkegaard-bøger, blandt andre: Søren Kierkegaard: Efterskrift til de Filosofiske Smuler, Søren Kierkegaard: Sygdommen til døden, Søren Kierkegaard: Abraham's frygt og bæven, Søren Kierkegaard: Angst, Søren Kierkegaard: Filosofiske smuler eller en lille smule filosofi, Søren Kierkegaard: Kærlighedens Gerninger, Søren Kierkegaard: Mozarts Figaros Bryllup, Tryllefløjten og Don Juan, Søren Kierkegaard: MinRegine! Søren Kierkegaard og Regine Olsen – en kærlighedshistorie, Søren Kierkegaard: Breve og Notater fra Berlin, samt den dansk-engelske: Søren Kierkegaard’s kamp for livet på Frederiks Hospital i København| Søren Kierkegaard’s struggle to live at Frederiks Hospital in Copenhagen.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Indøvelse i kristendom

Indøvelse i kristendom