Nedsat pris! Solby Strand-affæren Forstør
Kategorier / sektioner:

Solby Strand-affæren (Bog, Hæftet)

Af: Børge Kristiansen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
Dato for udgivelse: 25-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Louise Trankjær
ISBN-13: 9788793395312
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
77,00 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Egon Olsen, som blev kaldt Løvehjerte af sin elskede, som han desværre så brat blev skilt fra fire år tidligere, vender en tidlig morgen tilbage til den nordjyske ferieby Solby Strand, hvor han traf hende, for, om muligt, at blive genforenet med hende. Til sin forfærdelse finder han ud af, at hun i mellemtiden er blevet idømt en livstidsdom for dobbelt barnemord, hvilket selvfølgelig er et chok for ham.    

Hvad skal han gøre? Har han taget så grusomt fejl af den kvinde, han engang forelskede sig i? Har vort retsvæsen begået en kæmpebommert, da det dømte hende? Problemerne hober sig op, og i tilgift kommer en sag til med hans mor, der har fået en vistnok noget ustabil elsker og ven, nemlig svindleren og charlatanen Edvard Dyhr, som dog selv ender med at måtte erkende, at mandelist er velbehænde, men at kvindelist er uden ende.      

Uddrag af bogen
Inden han i hast havde nået at gøre sin påklædning færdig, blev der igen banket på døren på samme kontante og bestemte måde, samtidig med at en myndig røst lød ind til ham:

"Luk op! Det er politiet!"

Ved at høre det, blev han så forskrækket, at han næsten var ved at synke gennem gulvet. Var hans drøm måske allerede ved at blive virkelighed?  Hvis der havde været flugtveje, havde han sikkert benyttet dem. Men der var ingen flugtveje, og han så ikke andre muligheder end at åbne døren og konfrontere sig med virkeligheden, og den var, som det var blevet bebudet. Uden for hans dør stod der to uniformerede ­betjente, der mødte ham med nærmest fjendtlige blikke.

"Er du Egon Olsen?" spurgte den ene af dem bøst, imens han så bistert på ham.       

Om forfatteren
Børge Kristiansen er håndværksuddannet inden for smede- og maskinarbejde, men er nu pensioneret. Han har siden sin tidligste ungdom været levende optaget af samfundsanliggender og politik og har i tidens løb fået optaget adskillige politisk-filosofiske artikler, der er blevet publiceret i forskellige tidsskrifter og blade. Solby Strand-affæren er hans debut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Solby Strand-affæren

Solby Strand-affæren