Nedsat pris! Solen er også en stjerne
Kategorier / sektioner:

Solen er også en stjerne (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Nicola Yoon

Forlag: Carlsen
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711563885
Udgave: 1. (20-01-2017)
Oplag: 1. (20-01-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 368
Originaltitel: The Sun is Also a Star
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Natasha: Jeg er en pige, der tror på videnskab og fakta. Ikke skæbne. Eller drømme, der ikke går i opfyldelse. Jeg er helt klart ikke typen, der møder en sød fyr midt på gaden i New York og bliver forelsket. Ikke når min familie er tolv timer fra at blive udvist af landet. Min fortælling kommer ikke til at handle om at falde for ham.

Daniel: Jeg har altid været den gode søn, den dygtige elev, levet op til mine forældres høje forventninger. Aldrig digteren. Aldrig drømmeren. Men da jeg ser hende, glemmer jeg alt om det. Noget ved Natasha får mig til at tro, at skæbnen har meget større planer - for os begge to.

Ny bog fra forfatteren til #1 New York Times bestselleren Alt eller intet. Solen er også en stjerne - som også gik ind som #1 på New York Times bestsellerliste - er en smuk kærlighedshistorie fortalt på en måde, man ikke har set før.

Natasha og Daniel kunne ikke være mere forskellige. Med deres meget forskellige stemmer og syn på livet og ikke mindst kærligheden skiftes de til at fortælle, hvad der skete på den skæbnesvangre dag i New York, da de mødtes og fik ændret deres liv for altid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Solen er også en stjerne

Solen er også en stjerne