Nedsat pris! Solo Forstør
Kategorier / sektioner:

Solo (Bog, Hæftet)

Af: Miki Mistrati

Forlag: Verve
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 365
Dato for udgivelse: 14-11-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Redaktion: Marie Louise Toksvig
ISBN-13: 9788792359087
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
192,45 kr

192,45 kr

-23%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Solo er en psykologisk thriller om den unge ambitiøse journalist Daniel Disling, der vil gøre alt for at få hurtig succes i en avisverden, hvor en benhård aviskrig lige nu raser om læsernes gunst.
Daniel er lige begyndt på det københavnsk dagblad Demokraten. Efter en lovende start med en opsigtsvækkende solohistorie udebliver medgangen pludseligt. Både det indre og ydre pres stiger støt på den unge journalist.
Presset på Daniel Disling forandrer hans personlighed i høj hastighed. Han griber til ganske utraditionelle metoder for at genvinde sin styrke, så han igen kan lave sine solohistorier. Det, der begyndte som en solskinshistorie, ender i et udspekuleret blodbad.
Solo er på en gang en kritisk historie om en medieverden i krig om folkets sympati og penge, og et samfund, der tilsyneladende skaber unge mennesker, der er villige til at gå til yderligheder for at nå deres mål. Forfatteren er modtager af Cavlingprisen, Victorprisen, Niels Ufers mindepris samt en række andre journalistiske priser.

»(...) Solo er derimod en letlæst spændingshistorie om mediernes verden set indefra, og når Niels Krause Kjærs Kongekabale og Olav Hergels Flygtningen begge er blevet succesfulde bestsellers med efterfølgende filmatiseringer, er der ingen grund til, at det ikke også skal ske for Miki Mistratis Solo (...)«
- Weekendavisen
»(...) Du har skrevet en spændingsroman som jeg har læst med stor, stor fornøjelse (...) Man kan ikke gå ind i hvad der egentligt sker, for det ville være meget synd for læserne, for det er ret spændende (...)«
- Leif Davidsen i Mennesker & Medier DR P1

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Solo

Solo