Nedsat pris! Solskin på sporet: Fra hvalp til schweisshund
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Solskin på sporet: Fra hvalp til schweisshund (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Anne Egede

Forlag: Bogjagt.dk/Forlaget Corvus
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791383137
Udgave: 1. (16-05-2013)
Oplag: 1. (16-05-2013)
Første udgivelsesår: 2013
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 192
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen "Solskin på sporet - fra hvalp til schweisshund" henvender sig til alle, der interesserer sig for schweisstræning, uanset om det er for at blive optaget i schweissregistret, om hunden skal bestå schweissprøven for at deltage i udstilling eller avl, eller om man blot ønsker at gå schweiss og blodspor som en særligt spændende og udfordrende måde at aktivere hunden på.
Bogen følger hundens træning fra de første enkle spor til den gennemførte schweissprøve og rummer masser af vigtig viden og gode råd, som både nybegynderen og den mere erfarne hundefører kan få gavn af. 
I bogen beretter Anne Egede blandt andet om det nødvendige grej og udstyr, om hundens lugtesans, om at skaffe blod, skind m.v. til træningen, om at udlægge og gå spor på forskellige sværhedsniveauer, om hvordan schweissprøverne afvikles - og om hvordan man træner sin hund på en måde, så prøverne også bestås.  
Anne Egede fik selv sin første hund optaget i schweissregistret i 1994 og har gennemført mange hundrede positive eftersøgninger, ligesom hun med særdeles gode resultater har ført hunde af forskellige jagthunderacer til schweissprøver på alle niveauer. Hun har undervist i schweissarbejde på Vildtforvaltningsskolen, i hundeklubber og i jagtforeninger samt på sine egne meget populære schweisskurser. 
Bogen er på 192 sider, indb. og rigt illustreret med farvefotos.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Solskin på sporet: Fra hvalp til schweisshund

Solskin på sporet: Fra hvalp til schweisshund