Nedsat pris! En djævel i den lyse nat: Hvem myrdede Stine Geisler ?

En djævel i den lyse nat: Hvem myrdede Stine Geisler ? (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Søren Baastrup

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770361828
Udgave: 1. (04-04-2019)
Oplag: 1. (09-04-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 300
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En kok gør et uhyggeligt fund. I kælderen under et københavnsk spisested ligger liget af en 18-årig pige. Bundet, pint og kvalt ihjel. Hun er blevet dræbt natten til den 4. juni 1990. Midt under  pinsekarnevallet. Lige om hjørnet fra opgangen, hvor hun bor med sin mor, far og bror. I hjertet af Pisserenden, Københavns bohemekvarter, der tiltrækker hovedstadens kunstnere, journalister og intellektuelle. Den myrdede pige kendte flere af dem fra sin stamcafé, Sabines  Cafeteria. Hun kendte dem også bedre, end hendes familie og vennerne fra gymnasiet vidste.   


Som nyansat i drabsafdelingen på Politigården står vicekriminalkommissær Ove Dahl med sin karrieres hidtil sværeste sag. På gerningsstedet peger sporene både på had, hævn og begær som  mulige motiver, og i en hemmelig dagbog dukker ukendte sider af den dræbte piges liv op.   


Journalist Søren Baastrup rekonstruerer i denne bog en af de mest myteomspundne mordgåder i nyere dansk kriminalhistorie. Et drab, der blev et sår på sjælen i Indre By. Et drab, der føjede sig til en bølge af uopklarede kvindedrab i tiden omkring 1990 og trækker tråde helt op til vor tid. Forfatteren møder venner, familie, efterforskere og mistænkte, alt sammen for at komme nærmere et  svar på spørgsmålet: Hvem myrdede Stine Geisler?    

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En djævel i den lyse nat: Hvem myrdede Stine Geisler ?

En djævel i den lyse nat: Hvem myrdede Stine Geisler ?