Nedsat pris! Som om, William Forstør

Som om, William (Bog, Indbundet)

Af: Christina Sederqvist

Forlag: People's Press Jr.
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 170
Dato for udgivelse: 15-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: David Matschofsky
Redaktion: Pernille Wass
ISBN-13: 9788771373417
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

49,95 kr

-75%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter at Williams lillesøster My er kommet til verden, er Mødregruppen blevet en del af familiens liv. Et terrorregime hvor klidkiks, bøger om børneopdragelse og krav om ligestilling truer med at kvæle al hjemlig hygge.

I skolen arbejder klassen med skolekomedien. William har fået den tvivlsomme ære at instruere stykket, selvom han er overbevist om, at han burde have haft hovedrollen. Men ingen interesserer sig for William. De har alle sammen travlt med at lykønske hans kæreste, Cecilie, som udover at score hovedrollen i skolekomedien, også castes til den populære børneserie ´Mini Chefs´. På settet møder hun alle pigers drømmefyr, Daniel.


Williams verden begynder så småt at smuldre. Cecilie forelsker sig i Daniel, hans far får nok af spelt-tyranniet og flytter - og skolekomedien udvikler sig til en ufrivilligt grotesk farce. Men pludselig får William hjælp fra en uventet kant.


Som om, William! er tredje bind i Christina Sederqvists serie om William. Serien begyndte med Seriøst, William!, der blev fulgt op af Det´ flot, William! - der begge er blevet modtaget virkelig godt af både læsere og anmeldere.

Christina har tidligere bl.a. skrevet satireserien Skråplan og spillefilmen Winnie og Karina. Mest kendt er Christina Sederqvist dog for sin egen optræden i Piger på prøveløsladelse, Skråplan og Live fra Bremen.

Christinas virke som komiker fornægter sig ikke i serien om William, der er skrevet med en blanding af underfortalt lune, farverigt sprog og direkte jokes samt hovedpersonernes tåkrummende mangel på selvindsigt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Som om, William

Som om, William