Nedsat pris! Som sendt fra himlen Forstør
Kategorier / sektioner:

Som sendt fra himlen (Bog, Hæftet)

Af: Cora Carmack

Forlag: Lovebooks
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Losing it
Sideantal: 353
Dato for udgivelse: 20-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 2,
Oversætter: Stine Holt Jensen
ISBN-13: 9788711562918
Produkt type: Bog
Originaltitel: Faking it
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
114,70 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,10 kr

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Cade og Max er som dag og nat - men vil det i virkeligheden vise sig, at de er løsningen på hinandens problemer, når alt kommer til alt?   Mackenzie "Max" Miller har et problem. Hendes forældre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og hun er overbevist om, at de vil slå hånden af hende, hvis de ser hendes postkasserøde hår og farverige tatoveringer. Og hvad endnu værre er: De forventer at møde den søde og fornuftige kæreste, som hun har fortalt dem om, og ikke den rå fyr ved navn Mace, som har tatoveringer og spiller i band, og som i virkeligheden er Max´ kæreste. Alle hendes løgne er lige ved at ramle sammen om hende, men så møder hun ved et tilfælde Cade.   Cade er flyttet til Philadelphia for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller og ikke mindst for at flygte fra sine problemer hjemme i Texas. Men indtil videre er ingen af delene lykkedes særlig godt. Så da Max henvender sig til ham på en café og beder ham spille sin kæreste for en aften, går han med til at lege med på legen. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nødt til at fortsætte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere ægte begynder det langsomt at føles.
" Som sendt fra himlen har det hele. Seksuel spænding, hjertesorg og fantastiske karakterer, alt sammen pakket ind i en heftig dosis Cora Carmack-humor" - Colleen Hoover, bestsellerforfatter til Forbandede kærlighed  
CORA CARMACK er en amerikansk bestsellerforfatter, opvokset i en lille by i Texas og bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. Som sendt fra himlen er anden selvstændige bog i hendes populære Losing It -serie. Seriens første bog, Som stjernerne står , strøg til tops på de amerikanske bestsellerlister med raketfart og er i dag udkommet på mere end 10 sprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Som sendt fra himlen

Som sendt fra himlen