Nedsat pris! Kreative ferieideer til en sjov sommer: Kreative ferieideer til en sjov sommer Forstør
Kategorier / sektioner:

Kreative ferieideer til en sjov sommer: Kreative ferieideer til en sjov sommer (Bog, Paperback)

Af: Lene Nissen

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Muusmann'DIY
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 30-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788793314719
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

10 enheder på eget lager

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I sommerferien er der masser af tid til hyggelige sysler og nørkleri. Bogen er fyldt med ideer til noget af det, du kan lave af sommerens materialer som strandfund, grøftekantens blomster og hyldens smukke flor. Så tøm ungernes lommer og brug en regnvejrsdag rundt om bordet med lidt lim og god fantasi. Det er altid sjovt at se, hvad der kan blive skabt af kreative påfund.  
Der gives inspiration og udførlige forklaringer på, hvordan tingene laves. Ofte vil man dog opleve, at det er, når man bygger videre på ideen og får skabt sit eget udtryk, at magien opstår. Bogen rummer også et afsnit med DIY-møbler til dit uderum. 
Om serien
Bøgerne i muusmann´DIY-serien giver inspiration til konkrete projekter, til forskellige højtider, årstider, materialer eller steder. Altid med fokus på glæden ved at ´gøre det selv´ og på det personlige resultat, du kan skabe. 
Når vi selv laver tingene, opstår der altid noget helt nyt, og det gør det hele meget sjovere. Designer og stylist Lene Nissen viser i bøgerne stribevis af sjove, finurlige og anderledes ideer. Der er udførlige forklaringer på, hvordan tingene laves, hvor man kan finde materialerne, og hvilke redskaber man ikke kan undvære som DIY´er.
Om forfatteren 
Lene Nissen skriver og laver DIY-artikler til både aviser, blade og magasiner herhjemme. Hun har tidligere arbejdet som designer i modebranchen, hvilket skinner igennem ved hendes sikre farvevalg og spændende sammensætning af materialer. Da Lene kommer fra modebranchen er hun også altid et skridt foran og kan se, hvilke tendenser der rører sig, også inden for de sjove DIY-projekter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kreative ferieideer til en sjov sommer: Kreative ferieideer til en sjov sommer

Kreative ferieideer til en sjov sommer: Kreative ferieideer til en sjov sommer