Nedsat pris! Sommerfugleværelset
Kategorier / sektioner:

Sommerfugleværelset (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lucinda Riley

Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763861175
Udgave: 1. (29-01-2020)
Oplag: 1. (29-01-2020)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 450
Originaltitel: The Butterfly Room
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter: Ulla Lauridsen
Originalsprog: Engelsk

Forventes på lager: 29-01-2020

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 29-01-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny stand-alone roman fra Lucinda Riley. En gribende fortælling om en familie, hvor alle har sit at kæmpe med, om kærlighed der aldrig ruster, og et hus der gemmer på en stor hemmelighed.

Posy Montague nærmer sig sin halvfjerdsårs fødselsdag og bor stadig i sit smukke engelske barndomshjem, Admiral House. Her tilbragte hun sine første år, her fangede hun sommerfugle i haven sammen med sin elskede far, og senere hen voksede hendes egne børn også op i huset. Men det er ved at være tid til at træffe en stor og svær beslutning. På trods af alle minderne og den fantastiske have, hun har brugt så meget tid på at anlægge og passe, så forfalder huset, og Posy ved, at tiden nok er kommet til at sælge det.

Og det er ikke det eneste, Posy har at gruble over. Hendes ældste søn, Sam, og hans søde kone, Amy, lever et usselt liv takket være Sams uduelighed som forretningsmand, og hendes yngste søn, Nick, planlægger at vende hjem efter at være flyttet til Australien ti år tidligere. Og som om det ikke var nok, dukker Posys første store kærlighed, Freddie, også op ­­– Freddie der knuste hendes hjerte halvtreds år tidligere og nu vil genoptage forbindelsen. Men hvad Posy ikke ved, er, at både Freddie og Admiral House bærer på en hemmelighed, der vil forandre hendes liv for altid.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sommerfugleværelset

Sommerfugleværelset