Sonjas sidste vilje: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Sonjas sidste vilje: roman (Bog, Hæftet)

Af: Åsa Hellberg

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 315
Dato for udgivelse: 28-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Liv Camilla Skjødt
ISBN-13: 9788771285550
Produkt type: Bog
Originaltitel: Sonjas sista vilja
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det var usædvanligt for en død kvinde at ligge uden for indgangen til stormagasinet Åhléns, men Sonja Gustavsson havde aldrig været en særlig almindelig kvinde. Hun havde ikke planlagt at dø midt i byens centrum, men hvis hun havde vidst, at det var her det ville ske, havde hun ikke haft noget imod det. Hun havde imidlertid planlagt alt for sine bedst veninder, Maggie, Rebecca og Susan, der bliver noget overraskede over hendes testamente. De skal dele alle de millioner og alle de spændende investeringer, de ikke anede Sonja havde. Men først skal de opfylde visse betingelser. Vil de det, og kan de opfylde Sonjas betingelser?  
Sonjas sidste vilje er en rigtig pageturner. Tre almindelige kvinder i halvtredserne bliver fordrevet fra deres liv og tvunget til at starte forfra under meget ualmindelige omstændigheder. Vi følger dem rundt om hede kærlighedsaffærer i Paris, irriterende eksmænd i Stockholm og søde børnebørn i Östersund.
Sonjas sidste vilje er en dejlig romantisk komedie, der er umulig at lægge fra sig. Kald det ´tante-lit´ eller chick-lit 45 +: Det er en feel-good roman, der fremkalder både tårer og latter.    
Om forfatteren: Åsa Hellberg (født 1962) er coach og foredragsholder med hovedfokus på problemer i parforhold og utroskab. Hun har tidligere arbejdet som stewardesse, pedel, produktchef og med og med salg. Alt sammen erfaringer der er nyttige i de underholdende bøger hun skriver. Hun debuterede i 2009 med den selvbiografiske bog Casanovas Kvinde. Sonjas sidste vilje er hendes skønlitterære debut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sonjas sidste vilje: roman

Sonjas sidste vilje: roman