Nedsat pris! Sophie Dahls køkken året rundt Forstør
Kategorier / sektioner:

Sophie Dahls køkken året rundt (Bog, Indbundet)

Af: Sophie Dahl

Forlag: Gad
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 276
Dato for udgivelse: 23-2-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Lærke Pade
Redaktion: Kasper Monty
ISBN-13: 9788712045472
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Fotograf: Jan Baldwin
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: From season to season - a year of recipes
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sophie Dahls nye, smukke kogebog tager os på rejse rundt i året - med opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter fra de fire årstider - bestående af det bedste, som hver tid på året har at byde på. Sophie Dahl laver mad med inspiration fra hele verden og frister til, at man tager fra fadet en ekstra gang.
Hvis man søger en streng kulinarisk autoritet eller en bog, som kommer med store sundhedsløfter, er man kommet til den forkerte bog! Sophie Dahl leverer historier og idéer - og mad, der er dejlig, enkel og ligetil. Og hun har ikke glemt sukkeret, når det er sukker, der skal til!
Opskrifterne er originale og inspirerende, og dejligt nemme at gå til. Og der er opskrifter og idéer til ethvert måltid og enhver lejlighed. Ofte er de blevet til på usædvanlige måder: Skrevet ned, mens maden blev lavet, udtænkt i løbet af søvnløse nætter og siden ført ud i livet - eller arvet fra en stoisk, norsk oldemor.
Det hele er krydret med anekdoter og erindringsglimt fra Sophie Dahls liv, og de fantastiske fotografier blandet med Sophie Dahls egne, finurlige illustrationer gør denne dejlige kogebog til en skøn gave - til dig selv eller en madelsker, du kender.
Sophie Dahl (f. 1977) begyndte sin karriere som model, men har altid skrevet. Hun har skrevet for bl.a. Vogue, The Observer, The Guardian, og hun debuterede med stor succes som skønlitterær forfatter i 2003. I 2009 udgav hun sin første kogebog, Sophie Dahls frydefulde fristelser, som siden blev omsat til BBC-madprogrammet, The Delicious Miss Dahl. Hun bor i England, hvor hun virker som journalist, forfatter og begejstret kok.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sophie Dahls køkken året rundt

Sophie Dahls køkken året rundt