Nedsat pris! Sortbælte i selvledelse: med De 5 do'er Forstør
Kategorier / sektioner:

Sortbælte i selvledelse: med De 5 do'er (Bog, Paperback)

Af: Søren Larsen

Forlag: PubliShare
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 22-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771920291
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
231,75 kr
epub
135,15 kr
pdf
135,15 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vores moderne liv er præget af en meget høj forandringstakt. Vi kommer alle ud for udfordringer i både arbejds- og privatliv, og vi har alle brug for et værn mod at blive blæst omkuld samt redskaber til at skabe os en succesfuld bane i en verden fuld af forandringer. En del af det værn og det beredskab kunne være ”De 5 do’er”, som denne bog præsenterer. ”De 5 do’er” er en vej eller retning, der har sine rødder i asiatisk kampkunst og filosofi, og som kan bruges i vores selvledelse til at blive bevidst om, hvordan vi kan styrke vores personlige kompetencer, så vi bliver ”ledere” af vores eget liv – både på jobbet og i den private sfære.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
25-03-2018

Sortbælte i selvledelse: med de 5 do'er.

I hverdagen forsøger mange at være lykkeligere, sundere og at have mere succes i livet. Vi sammenligner os med andre og glemmer ofte, at vi kan bidrage til vores eget liv, og hvordan vi lykkes på en lettere måde end vi umiddelbart forestiller os.

Sortbælte i selvledelse med de 5 do’er er opbygget, så læseren kan gå i gang med det samme, med andre ord er det ikke nødvendigt at læse hele bogen før der arbejdes med de 5 do’er.

Bogens indhold: En del af selvledelse er at være bevidst om sig selv og sine værdier og at skabe balance i sig selv, at søge den perfekte karakter, på trods af at man er bevidst om, at den perfekte karakter ikke findes.

Det at man i dagens Danmark er tilgængelig hele tiden gør, at grænsen mellem arbejdslivet og privatlivet bliver udvisket. Bogen giver gode bud på, hvordan man i sit job og i privatlivet skaber gode resultater uden at føle sig presse eller gå ned med stress. Hvor vigtigt det er at være målrettet, at kende til de forskellige måder at lytte og tale på, hvordan man skærper sin bevidsthed og meget mere.

De 5 do’er står for hver sin værdi: mentalt klar, bevidst, ydmyg, målrettet og indtag rummet. Do’erne bliver gennemgået og underbygget med forskellige eksempler både fra arbejdslivet men også fra privatlivet. Der bliver givet korte og letforståelige metoder at gøre hverdagen lettere, hvilket giver den enkelte mulighed for at vokse og for at ændre egen holdning.

Bogen er skrevet i et let forståeligt og motiverende sprog. Alle har brug for motivation, og Søren Larsen forstår at motivere. De mange eksempler og de små øvelser gør, at alle kan få udbytte af bogen. Ikke bare i jobrelationer, men også i relationen til sig selv.

Uanset hvilket job den enkelte udfører, uanset hvor i livet den enkelte befinder sig, er bogen en vejledning i at agere i en verden, hvor hverdagen kan være en udfordring, idet det kan være svært at finde ro. Jeg fik fat i bogen, samtidig med, at jeg startede på nyt job. Derfor fik jeg hurtigt implementeret de forskellige do’er i min hverdag. Der er ingen tvivl om, at alle kan have gavn af bogen, lige fra studerende til personer, der har arbejdet i samme job i mange år. Det er aldrig for sent at lære nyt.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Sortbælte i selvledelse: med De 5 do'er

Sortbælte i selvledelse: med De 5 do'er