Nedsat pris! Sous vide i hverdagen Forstør
Kategorier / sektioner:

Sous vide i hverdagen (Bog, Hardback)

Af: Peter Friehling

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 148
Dato for udgivelse: 20-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788740617481
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

207,45 kr

-17%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet.
Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter
Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE- nu solgt i flere end 5.000 eksemplarer, trykt i fjerde oplag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Sous vide i hverdagen

Sous vide i hverdagen

Kunder, der købte denne vare, købte også