Specialeskrivning for jurastuderende: -vejledning for specialestuderende på juridiske kandidatuddannelser
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Specialeskrivning for jurastuderende: -vejledning for specialestuderende på juridiske kandidatuddannelser (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jørn Vestergaard

Forlag: Gjellerup
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788713051007
Udgave: 1. (14-05-2019)
Oplag: 1. (14-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 60
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Med dit speciale skal du vise, at du kan behandle et fagligt emne selvstændigt og kvalificeret, og at du kan formidle resultatet af dit arbejde på en læseværdig måde. Det skal gerne være en faglig og personlig tilfredsstillelse at få lejlighed til at gå i dyb­den med noget interessant stof. For de fleste studerende vil specialeskrivningen også give anledning til vanskelige overvejelser og byde på mange udfordringer.  


 Denne bog indeholder gode råd om, hvordan du kan forholde dig til forskellige problemer gennem forløbet, f.eks. ved udarbejdelse af problemformuleringen, afgrænsning af emnet, valg af metode og tilrettelæggelse af skriveprocessen.


   Bogen kan med fordel også læses af undervisere, der skal vejlede specialeskrivere, og censorer, der deltager som bedømmere ved specialeeksamen.


   Vejledningen er udarbejdet af professor Jørn Vestergaard, som gennem årene har været vejleder på og bedømt mange studerendes specialeafhandlinger.  

Anmeldelser (0)