Spil Forstør
Kategorier / sektioner:

Spil (Bog, Indbundet)

Af: Stephan Enter

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 291
Dato for udgivelse: 30-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
ISBN-13: 9788771411409
Produkt type: Bog
Originaltitel: Spel
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

276,40 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Maksimal effekt med minimale virkemidler   
Hollandske Stephan Enter beskriver barndommen med lige dele præcision og nostalgi   
I elleve kapitler, der også kan læses som selvstændige fortællinger, udforsker Stephan Enter en intelligent og følsom landsbydrengs barndom, så både tidsperioden og de store livslektioner, der kan rummes i selv den mindste ting, folder sig helt ud for læseren. 
På overfladen sker der ikke det store i Norberts liv, men læseren får gennem Enters detaljerede og stemningsfyldte beskrivelser og hans overbevisende greb om hovedpersonens tanker et billede af de mange forskellige typer spil, Norbert må navigere i på sin vej til voksenlivet.    

Disse spil beskrives mesterligt og følsomt, for eksempel hvordan den nye skaklærer, som drengene ler af bag hans ryg for hans feminine træk og manerismer, viser sig at være den dygtigste lærer, de nogensinde har haft. Pludselig kan hele skakholdet slå alle modstandere, noget de aldrig før har kunnet, selv med nok så mange timers træning under den noget mindre grinagtige major, der var deres lærer før. Altafgørende indsigter om både skak og livet ligger lige for næsen af børnene, og Norbert kan pludselig se, at ikke alle drengene er følsomme nok til at forstå og udnytte den.   

Stephan Enter (1968) har siden sin debut i 1999 udgivet tre anmelderroste bøger og er blevet oversat til tysk, italiensk og norsk. Han udkommer nu for første gang på dansk.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spil

Spil