Nedsat pris! Spildevandsbetalingsloven: en kommentar Forstør
Kategorier / sektioner:

Spildevandsbetalingsloven: en kommentar (Bog, Hæftet)

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 30-4-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Medforfattere: Mogens Moe, Alex Puggaard
ISBN-13: 9788761936387
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

410,85 kr

-1%

Vejl. pris: 415,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Få svar på spørgsmål om prisen for udledning af spildevand
Ved selskabsafgørelsen af spildevandsforsyningsselskaberne blev der fra 1. januar 2010 skabt en ny arbejdsdeling mellem kommunalbestyrelse, teknisk forvaltning og forsyning.
Forsyningen har siden i langt højere grad kunnet bestemme, hvad regningen til kunden skal lyde på. Men på den anden side er der en række bestemmelser i betalingsloven, som skal overholdes, og som på nogle punkter er vanskelige at fortolke.
Spildevandsbetalingsloven med kommentarer knytter sig til bekendtgørelse af lov om betalingsregler for spildevandsforsyningsselskaber m.v., nr. 633 af 7. juni 2010 med senere ændringer. Lovkommentaren er baseret på lovforarbejder samt den righoldige retspraksis og kommunale tilsynspraksis.
Nyt i 2. udgave:
Bogen er ajourført frem til 31. oktober 2014 med lovstof, administrativ praksis m.v. samt de ændringer, der følger heraf.
Målgruppe:
Bogen henvender sig dels til spildevandsforsyningsselskaber og dels til andre, der har behov for at sætte sig ind i, hvad der skal betales for udledning af spildevand, f.eks. kommuner og virksomheder.
Om forfatterne:
Advokat lic. jur. Mogens Moe. Han var indtil 1994 chef for Miljøstyrelsens Tilsyns- og Lovkontor. Derefter har han praktiseret som advokat med miljøsager som speciale.
Landsdommer i Østre Landsret Alex Puggaard. Han har tidligere i en længere årrække arbejdet som advokat med speciale i miljøret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spildevandsbetalingsloven: en kommentar

Spildevandsbetalingsloven: en kommentar