Nedsat pris! Spillets mester (Bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Spillets mester (Bind 2) (Bog, Hæftet)

Af: Sidney Sheldon

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 316
Dato for udgivelse: 23-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
ISBN-13: 9788711882801
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

234,85 kr

-13%

Vejl. pris: 269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Spillets mester" bliver den store historie synlig i den lille. Gennem den manipulerende og beregnende Kates skånselsløse kamp for at sikre sine privilegier, får vi et dunkelt indblik i Sydafrika under apartheid.
Kate er datter af den eventyrlystne Jamie, som i 1883 drager til Sydafrika for at tage del i diamantgraverfeberen. Jamie har heldet med sig og opbygger på relativ kort tid et diamantdynasti, som Kate overtager i en ung alder.
Men tiden som overlegen diamantdronning har gjort Kate til en magtbegærlig kvinde, der ikke skyr nogen midler for at nå sit endelige mål: at finde en egnet kransekagefigur til at føre dynastiet videre. Kate står ikke tilbage for noget, og vejen mod målet bliver et brutalt orgie af beskidte ticks, hvor både hendes søn og dennes døtre udsættes for nådesløse manipulationer.
Dette er andet af to bind om "Spillets mester".
Sidney Sheldon (1917-2007) var en amerikansk forfatter, der indledte sin forfatterkarriere som manuskriptforfatter i Hollywood. Efter at have arbejdet med musicals og TV, udgav Sheldon sin første roman i 1969; en roman, der først blev udgivet på dansk i 1981 under titlen "Det nøgne ansigt". Sheldon er særligt kendt for sine mange succesromaner inden for krimigenren, hvoraf flere er blevet filmatiseret.Todelt roman om Kate, der har arvet sin fars diamantdynasti og nu tager alle midler i brug for at finde den rette efterfølger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spillets mester (Bind 2)

Spillets mester (Bind 2)