Nedsat pris! Spilopper & stjerneskud: Opskrifter, tips og idéer til familier med børn Forstør

Spilopper & stjerneskud: Opskrifter, tips og idéer til familier med børn (Bog, Hardback)

Af: Sif Orellana

Forlag: Tinkerbell Books
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 307
Dato for udgivelse: 7-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Illustrator: Charlotte Windsløw Brixen
ISBN-13: 9788799209026
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Charlotte Windsløw Brixen - Omslagsillustrator: Charlotte windsløw Brixen
Forord: Sif Orellana
Fotograf: Sif Orellana, Søren Gammelmark
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Spilopper & stjerneskud
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spilopper & stjerneskud er den længe ventede efterfølger til bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle (solgt i 109.000 ekspl.) og Rollinger & roulader (solgt i 60.600 ekspl. og nomineret til titlen som ´Verdens bedste børne- og familiekogebog´ i marts 2011).  
Bogen er en smuk inspirations- og livsstilskogebog fyldt med nemme, velsmagende og kreative opskrifter, tips og idéer suppleret af stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana samt skønne illustrationer af grafiker Charlotte Brixen. Den er krydret med personlige refleksioner om og inspiration til et glædesfyldt familieliv, der gør bogen til andet og mere end en almindelig familiekogebog. ´Husbibler´ har læserne kaldt de to forgående bestsellere i serien, og med 3'eren er der lagt op til endnu én af slagsen. Som noget nyt er 3'eren i rækken indpakket i et eksklusivt omlagt fransk smudsomslag, hvis indersider er beklædt med ´Spiloppernes stjernespil´ - et nemt og sjovt familiespil med inddragelse af små korte aktiviteter.
 
Spilopper & stjerneskud følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktivieter, lege og højtidsfejringer. 
Hvert kapitel er fyldt med inspirerende billeder, praktiske forslag og anvisninger til kulinariske og kreative aktiviteter, som børn og voksne kan være sammen om. Der er bl.a. tips til næringsrig morgenmad, sunde madpakker, skønne hverdags- og gæsteretter, et vitaminholdigt "Frugtkvarter", og humørfyldt "Cupcakelaboratorium" og meget mere. Der er skræddersyede koncepter til, hvordan man skruer overkommelige og festlige børnekomsammener sammen, en hyggelig venindebrunch med fokus på superfoods, en stemningsfuld påske fuld af kulinariske lækkerier og sjove gækkerier, en børnepopulær grillaften under åben himmel, en hårrejsende halloween samt en jul med skønne 24 idéer til hjemmelavede gaver, pynt, konfekt og himmelsk julemad. 
Bogen har mange gode opskrifter på traditionsrigt bagværk, middagsretter, højtidsarrangementer etc., men disse har ofte fået et twist, der gør dem uhøjtidelige, originale og moderne.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
08-11-2011

Stjernestunder ved juletid. Med en splinterny "Spilopper og Stjerneskud" i hånden kan julens stress og jag bare komme an. Med decembermorgenernes aktiviteter kræver lidt ekstra tid, bliver det rart med lidt nyt på morgenbordet. F.eks. i form af lækker mysli - for bare at prøve noget andet end den fantastiske opskrift fra krudtuglerne.
Sif Orellana får det hele til at se så let ud, men på en så uhøjtidelig måde, at jeg tør give mig i kast med både mad og aktiviteter.
Når du ser et stjerneskud må du ønske - jeg ønsker mig, at der kommer flere af samme salgs.

Bedømmelse 
08-11-2011

Endnu en fantasktisk bog fra sif orellana.
Sif Oreallana har endnu engang formået at fremtrylle en super fantastisk bog, fyldt med smukke billeder og fantasifulde ideer.
Alle forventninger er endnu engang blevet indfriet.
God fornøjelse.
Tina

Bedømmelse 
08-11-2011

Endnu en fantastisk bog fra Sif Orellana. Både med fantastiske illustrationer, gode opskrifter og artikler. Drøm for enhver familie....

Bedømmelse 
08-11-2011

Igen formår Sif at tage os med ind i et fantastisk univers med levende sprog og smukke, smukke billeder.

Det er atter en fornøjelse at drømme sig væk til hyggestunder og sjove projekter - og finde ud af, at det jo er lige til at gå til sammen med mine egne små spilopper.

Endnu et stjerneskud fra forfatteren, og endnu en familiebibel til reolen i køkkenet :-)

Bedømmelse 
08-11-2011

Jeg vil gerne anbefale Sifs nye bog Spilopper og stjerneskud. Den er som altid fuld af gode ideer, og inspiration. Super bog!

Bedømmelse 
08-11-2011

Så fik jeg fat i den længe ventede og helt nye bog af Sif Orellana ”Spillopper”. Jeg har også de andre og denne her lever fuldt op til mine forventninger, lækre billeder, gode ideer og gode opskrifter. Sådan en bog der vil blive taget frem igen og igen i mange år – ligesom de andre. Venlig hilsen Anne Overballe

Bedømmelse 
08-11-2011

Endnu en ”husbibel” landet i vores lille hjem. Spillopper og stjerneskud er, som de foregående bøger fra Sif´s hånd, en bog, som er et must til alle børnefamilier, både som inspiration til mange sjove aktiviteter og lege, men bestemt også som kogebog med mange skønne opskrifter for både børn og voksne. Herhjemme glæder vi os allerede til at ”arbejde” os gennem bogen – og at den er krydret med så skønne fotos, gør jo kun oplevelsen endnu bedre. I en, for mange, travl hverdag er det fantastisk med en bog, som på én gang samler det hele, men på samme tid åbner for uendeligt mange muligheder for hyggeligt samvær i familien. Dette er virkelig en bog for hele familien og kommer helt sikkert til at bringe os mange timers sjov, kreativiteter og hygge.

Bedømmelse 
08-11-2011

Sif Orellana har gjort det endnu engang - igen er der udkommet en bog til stor inspiration for alle familier både hvad angår madopskrifter og aktiviteter. Den er med garanti en super god gaveidé.

Bedømmelse 
08-11-2011

SIF er den mest fantastiske menneske - jeg elsker hendes bøger da de er utrolig brugbare og gør hverdagen til en fest. Mine børn og jeg gør virkelig stor brug af dem både til hverdag og fest - og som mor ønsker man det bedste for ens børn - og hvorfor ikke krydre hverdagen op med SIF`s tips - når de er lige til at gå til. Herhjemme glæder vi os allerede til en ny bog - vi tripper. kun de bedste anmeldelser herfra.

Line, Julie Alberte og Daniel Elias

Bedømmelse 
08-11-2011

Endnu en fantastisk bog fra Sif Orellana. Kan varmt anbefales! Er som hendes andre bøger rigtige gode til alle os med børn.
Mange skønne opskrifter, idéer og skønne billeder!

Bedømmelse 
08-11-2011

SPILOPPER & STJERNESKUD....

Igen har Sif lavet en bog, der er svær at ligge fra sig.

Glæder mig gang på gang, over at eje disse fantastiske bøger.

Syns det er rigtig dejligt, at alt er så naturligt, sammen med familien.......og ikke en masse "opstilling".

Alt er jo dejligt ligetil...!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Spilopper & stjerneskud: Opskrifter, tips og idéer til familier med børn

Spilopper & stjerneskud: Opskrifter, tips og idéer til familier med børn