Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Spis i Rom: 100 restauranter til rejsen

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1-7-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Medforfattere: Jesper Storgaard Jensen, Jesper Uhrup Jensen
ISBN-13: 9788793679542
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 01-07-2019)

Forventes på lager: 01-07-2019

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spis i Rom er den hidtil største restaurantguide til den italienske hovedstad, som er et af danskernes absolut favoritrejsema?l. Ingen har tal pa? antallet af spisesteder i Rom, men de kan tælles i tusindvis. Sa? hvor skal man ga? hen, og hvordan undga?r man turistfælderne?
Bogen giver svaret og viser vej til ba?de det klassiske og det moderne romerske ma?ltid, til det hurtige og det billige ma?ltid og ogsa? til særlige stunder, hvor det skal være det helt store udtræk.
Mere end 100 restauranter er prøvespist og beskrevet af de to forfattere, der kender byen pa? nærmeste ha?nd. Jesper Storgaard Jensen har været bosat i Rom i mere end 20 a?r og Jesper Uhrup har besøgt byen flere gange a?rligt siden sit første besøg i 1979.
Spis i Rom guider ogsa? den Rom-rejsende til byens bedste fødevaremarkeder, delikatessebutikker, vinbarer og ikke mindst byens bedste kaffesteder. Endelig bliver læseren sat godt og grundigt ind i den romerske ”spisekultur” – hvorna?r og hvordan, hvad med drikkepenge etc.
De mange restaurantbeskrivelser bliver naturligvis krydret med et væld af Rom-fotos, der viser spisesteder, stemninger, mennesker, markeder m.v. Guiden er praktisk inddelt i kvarterer, og de forskellige kvarterer vil kort blive beskrevet sa?ledes, at restauranten/spisestedet placeres i en ”social-antropologisk kontekst”. 
Om forfatterne
Jesper Storgaard Jensen (f. 1964) er cand.ling.merc. i italiensk og har siden 2008 arbejdet freelance som journalist, fotograf, oversætter m.v. Han skriver bl.a. for Weekendavisen, Jyllands- Posten, Børsen, gastro og en lang række magasiner og aviser. Jesper er allerede forfatter til to Rom-guider og en guide, der omhandler Norditalien og Toscana.
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er journalist og forfatter og har siden 2005 været chefredaktør pa? magasinet gastro. Han har tidligere været tilknyttet bl.a. Politiken, Samvirke og Danmarks Radio.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Spis i Rom: 100 restauranter til rejsen

Spis i Rom: 100 restauranter til rejsen